Strata pigmentu? Biele flaky na kozi...

Príspevok v téme: Strata pigmentu? Biele flaky na kozi...
slnieckoasiuskodilo

bola som na dovolenke pri mori a trosku som sa spiekla,teraz som hneda uz nie cervena,ale na ramene sa mi objavili zo styri male biele flaky,mam ich uz tyzden,teraz neviem co to je,ci mi schadza koza alebo mi zacina nejake ochorenie koze....dufam ze to nie je rakovina koze alebo strata pigmentu.dakujem za nazory

bieleskvrnky

Chcem by som sa opytat o ktory olej ide, zo stranky feelgood? Snazim sa to najst, ale je ich tam mnoho. Dakujem!

bieleskvrnky

Chcem by som sa opytat o ktory olej ide, zo stranky feelgood? Snazim sa to najst, ale je ich tam mnoho. Dakujem!

rebekale

Ahojte.je mi 44let a v 38letech jsem na ruce mela jediny bili flice a tedka mam ruky flekate na nohach a uz se mi to dela i na brade.Pry mam ztratu pigmentu.jen ja ty fleky mam hladke a kdyz jdu na slunicko s cervenaji a stradne svedi a o per dni jsou zase bile .jinak sem chvilku na slunicku a rychle se opalim.tak to nechapu proc ztrata pigmentu cim je to zpusobene ze se ztrati.

Gaviota

ahoj volam sa gaviota mam 15 rokou a pred 4 rokmy sa mi na rukach objavili male cermevene flaky po case sa mi tie flaky zacali bielnut mam to na nohe , rukach nad oku a bojim sa ze sa mi to rozide po tvary a tele . vedeli by ste mi niekto pomoct nepomahaju mi ziadne kremy ktore mi vipise lekar . za vase rady vam velmy pekne dakujem.

RNG

Biele skvrny mozu byt aj plesne a ked je nad nimi koza uplne hladka, tak sa jedna o poruchu tvorenia melaminu=vitiligo.
Plesne sa daju znicit protiplesnovymi kremami, tj takymi co napr obsahuju oreganovy olej. Virusy, co nicia kozu a podkozne melaminove bunky, okrem inych skod v tele sa daju potlacit zvysenim viralnej imunity roznymi potravinovymi doplnkami.
To dnes v case tichych viralnych epidemii radim kazdemu

smiejiko

dobrý deň , nevedel by mi niekto poradiť ?? spravili sa mi biele fľaky na rukách . ono to začne tak že sa mi najprv spraví mala červena škvrna , potom mi to vyschne a ako-keby som sa šupala po opálení . aj tie biele fľaky sú suché . a nepomáha mi žiaden krém .

Nikušík

Dobry den vam všetkym prajem..doteraz som hladala nejake forum o tychto pigmentovych skvrnach..az som nasla..tak chcela by som sa touto cestou spytat..uz dlhši čas mam na rukach male biele suche skvrnky..tvar okruhly..po kazdom sprchovani ich mam suche vyrazne a okolo cervene..nebola som este u doktorky u koznej ani nikde..niekedy ma to svrbi a mam to strasne suche..kremujem sa stale..cely zivot..z coho to mam to neviem ...len sa chcem spytat ze z coho to moze byt..ako sa to da liecit..bojim sa ze sa mi to roztiahne po celom tele..dakujem vam za odpoved..

Majky 31

Zdravim všetkych!Mne je 31 rokou a este pred 4 rokmi mi nič nebolo a teraz mam rozsiahle biele flaky od zapestia po laket aj na jednej ruke aj na druhej a este na nohach od členkou skoro po kolena a na chrbte a bol som stym u viacerich koznych doktorou presiel som stadiami ozarovania az cez masticky vela druhou a nic nepomohlo ale ani jeden doktor mi nepovedal ze mam nemoc zvanu vitiligo a hlavne nikto nevie ako to liecit docital som sa ze taketo choroby su sposobovane ci psychickym charakterom az po stresy a zle stravovacie naviky takze jedina rada je naucte sa stym zit nic ine vam zatial neostava ja to mam 4tym rokom a pomaly si zvykam niekde som sa docital ze pomozu aj nejake vitaminy ale neviem,to som este neskusal ale skor by som to charakterizoval na tu psychiku a stresy kdo dnes nezije v stresoch tak treba len skusat a mozno casom sa to strati same ja dufam ze raz to bude ok