prečo rozchod tak BOLI

Príspevok v téme: prečo rozchod tak BOLI
???

presne na 2 roky sme sa s chlapcom pohadali a rozisli sa.jemu to nerobi ziaden problem no mne ano.neviem sa z toho spamätat.strasne mi chyba a chcem byt s nim.velmi ho milujem no on mna uz asi nie alebo to vie dokonale kryt.vcera mi doniesol telefon lwebo jeho kam. mi ho opravoval a v poho sa rozpraval akoby nic.objal ma a potom povedal aby som sa netrapila.ze mozemem byt kam.ja to nedokazem.ked sa ma dotkne alebo len ako sa rozprava ma tak boli.ide mi roztrhnut srdce.aj ked sa snazim ne to nemysliet neda sa to.co mam robit.:(

apolon

Niektori chlapi su proste svine a niektore zenske zasa potvory, je to smutne, ale je to tak. Ved aj oni sa jedneho dna zmenia (dufam) k lepsiemu, ale kym sa tak stane, tak zamotaju hlavy mnohym.

felicity*

Ahojte všetci! Lenka, Sandra a ostatní. Dlho som tu nebola. Už je mi lepšie. Ale asi najväčší zlom vidím v tom, že už na neho nemyslím, keď sa ráno zobudím. Rána boli najhoršie. Možno ste si prečítali môj príbeh. Bolo to hrozné, keď mi náš spoločný kamarát povedal, že sa ide ženiť a jeho frajerka, ktorou som bola do toho dňa ja(aspoň tak sa tváril) je v 4masiaci. priznávam 2dni som ležala bez jedla na posteli a plakala a kamaráti mi volali a ja som len plakala. Ale to čo som sa dozvedela potom ma len ubezpečilo, že ten chlap mi zato nestoji. Nebudem to tu celé rozpisovať, ale po 7 mesiacoch som našla sms od jeho bývalej, že ho ľúbi, on ma ubezpečil, že to nič neni, vrátila som sa k nemu, prosil ma a teraz pred 3týždňami som sa dozvedela, že oni sa nikdy nerozišli, ona je v UK a vôbec o mne nevedela. Ani neviem, ako často sem chodila. Keby ste vedeli, ako ma na začiatku balil 4mesiace o mna bojoval a ja som sa opäť zaľúbila a načo, aby som takto dopadla?toto chcel? ale už je to jedno, jemu sa to vráti, viem to.

apolon

Vlastne som chcel len povedat, ze on/ona ostane v Tvojom srdci uz navzdy, ale Ty dotycnu osobu nevlastnis a preto sa musis vyrovnat s tym, ze uz nie ste spolu. Spominaj v dobrom, planuj bez planovania (inak povedane, nerob si zbytocne iluzie) a uzivaj si zivota.

apolon

Ked niekoho milujes celym svojim srdcom, tak rozchod vzdy boli. Aj by si bol/bola ochotna tolerovat do vacsej miery partnerove chyby (nie prehliadat ich), len aby ste dali vztah do poriadku. Ale ked ste sa uz raz rozisli a nechcete sa obaja skutocne vratit k sebe, tak treba dat tomu druhemu slobodu a odputat sa od neho. Ja viem, nie je to lahke. Ked ma nechalo moje dievca, tak som ziarlil na kazdeho, kto bol v jej blizkosti. Ziarlil som na toho dotycneho, preco on moze byt v jej blizkosti a ja uz nie. Teraz sme kamarati (uz je to davno), ale trvalo mi to vtedy asi mesiac, ktovie ako by som sa s tym popasoval teraz, ale myslim si, ze uz lepsie, lebo kazda skusenost nas posilnuje. Myslim, ze zeny sa z rozchodom so skutocnou laskou vyrovnavaju tazsie, lebo su predsa len citovejsie nez muzi (teda vacsinou) a tak su celou svojou laskou priputane ku svojemu milacikovi, ktoreho lubia najviac na svete, ze ich to nesmierne boli a zranuje pri rozchode. To chce len cas.

anjelik

Ale ako mozes byt stastna po rozchode? Asi si ho az tak nelubila ako on teba...Ja som sa tiez tak raz rozisla s chalanom a on vyplakaval a chodil za mnou a tak, ale ja som bola spokojnejsia sama a kaslala som na neho a teraz som ja ta nestastna:(( Bohuzial je to tak ze bozie mlyny melu pomaly, ale presne.

sofija

Ja som s atiez teraz rozislas priatelom v utorok,on place a ja som uplne stastna,pretoze takto to bude lepsie pre nas oboch aj ked zo zaciatku to mozno bude tazke ...ale taky je zivot

duduuuuuuuuuuuuuu

ahojte.. jej alic3 ty si to paradne vystihla zavidim :) a toto mi monzo doda odvahu fakt lebo mas uplnu pravdu ... a ta posledna veta tiez ... si nevedia vazit zeny... je taka doba proste ja tez sa hanbim ked si nejake veci uvedomim ...jo ale uz som o neco mudrjai po kusenosti nejakej a bol ito stale ale to ma zenie dopredu aj ked nekedy mi chyba a mu napisem nechtiac a potom cakam neco od toho:(((( ach.... a este ako so ms nim zacala chodit bola som uplne ina som sa zmenila aj tom ze nesom taka ako predtym to je to skro zle a to dobre ze mam skusenost a uz necem to iste viac a preto si dam pozor:(

alic3

caute baby, no ja sa cudujem. neviem ci som taka pomstychtiva, ale prve co by som spravila je, ze by som si nasla tie ich "nove" a vytmavila im, akych "uzasnych chlapov" maju po svojom boku. a ked to tak citam, tak mam tusim este stastie, ze som vzdy chalanov onudila do pol roka. ich problem, ze si nevedia vazit nic pekne, co maju. ale nebojte, oni este dolezu a nastastie vacsinou az vtedy, ked to preboli. takze sa nenechat nachytat na pekne recicky a spomienky. treba brat cloveka takeho, aky je dnes a nie aky uz nie je a mozno ani nikdy nebol, len na chvilu chcel byt.