je "vlhky"..........

picasso

no ja som vlhky ked sa vzrusim a nedokoncime to a ako klesa tak z neho vyteka tekutina ta je z prostaty ale raz ked ma priatelka drazdila iba okolo mocovej trubice tak som vystriekol iba prostaticku tekutinu ale to bolo iba raz

moski

decká, ved si prečítajte odbornú literatúru, najmä kapitolky o mužských žľazách, sekrétoch a neriešte tu takýto,,problem,,.sa tu môžete dohadovať sto rokov takto..ked nikto nič nevie ale každý má čo povedať.Je kopec dobrých odborných kníh

monica

Ja som mala doteraz troch partnerov .ktory nevlhli..len trosicku nebadane..No teraz mam priatela co vlhne tak,ze ma mokre aj rifle...Ale tak mile to je

Steven Seagal

Ja som to nikdy nemal :-( nemam a asi v zivote nebudem mat. Neviem preco, ked je to prirodzene, ale nemusi to mat kazdy chlap. No takych, co to nemaju je menej.

By ma zaujimalo, ako by som k tomu mohol prist.

sephora

No vidis, ake veci sa tu dozvieme. Ved ja viem, ze to vyteka este pred sexom, nie len az pri orgazme. Ale mozno je to naozaj tak, ze to nemusia mat vsetci. Moj byvaly mal vzdy cele slipy mokre, ked sa vzrusil. Som z toho riadne mimo. Fakt som si myslela ze je to normalne aj ked to niekto nema.

elablue

To snad nemyslis vazne,ved kazdy chlap pozna pojem predejakulacna tekutina alebo kvapocky lasky ci ako to kto nazyva.Si vsimni kolko tem tu vznika len preto lebo sa baby alebo chalani boja ci sa neda aj z tej tekutinky otehotniet.A potom ked mu to vytecie tak asi suchy nebude,nie?Ved predsa kazdemu chlapovi to vyteka :-))) a ty mi povies ze to nie je prirozdene a tvoj o takom niecom vobec nic nevie?Tak to je sila.

sephora

Elablue- vcera som sa o ,,vlhkosti" rozpravala s priatelom a on sa mi zacal smiat, ze chlap predsa nevlhne... (ja viem, ze ano, ale jemu sa to nedalo vysvetlit). Takze asi to naozaj nie je prirodzene. Proste niektori vlhnu a niektori nie.

sephora

uz som sa zlakla, ze je to nejaka choroba. Ja som myslela, ze je to normalne, ked nebyva vlhky. Inak taka ,,robota navyse" je nahodou sexi, vobec mi neprekaza ;-)

elablue

No vidis tak nebol vlhky tak si ho musela navlhcit lebo inak by ho to bolelo.Musi to byt pred sexovanim vlhke a ked to nejde prirodzene tak sa to musi nejako poriesit napriklad tak ako to robis ty.Nemusis sa tym znepokojovat nie je to ziadna choroba ani nic akurat mas robotu navyse :-))

sephora

hmmm, tak potom neviem. Moj priatel naozaj NIKDY nebol vlhky. Myslis, ze to nie je v poriadku? Viem, ze je to prijemnejsie, ked je to naopak, ale az tak mi to neprekaza. Vzdy ho predtym najprv navlhcim pusou a az potom zacneme sexovat