Krcove zily, ako sa ich zbavit?

Príspevok v téme: Krcove zily, ako sa ich zbavit?
lady

Krcove zily som si po prvykrat vsimla vo veku 21 rokov, a to pod kolenami. V mojej rodine ich nikto nikdy nemal, nechapem, preco sa to prohodilo mne. Mam idealnu vahu, zdravo sa stravujem a mierne sportujem. Je mozne, ze to sposobila hormonalna antikoncepcia, kt. som uzivala 3 roky? Za posledny rok sa stav zil zhorsil, takze uvazujem nad ich odstranenim. Vie mi niekto z osobnej skusenosti poradit,ako to riesit, a ci sa varixy nevratia po urcitom case? Za rady vopred dakujem.

lena33

v prípade krčových žil, by som určite navštívila Blumental Clinic na Slovensku a všetky otázky kládla im.

MartinaBA

Ak chcete ucelený návod, prečítajte si tento článok www.polakova.sk

O čom sa ale menej často hovorí je nesprávny spôsob sedenia. každý ide liečiť kŕčové žily liekmi, masťami, pančuchami, ale niekedy stačí tak málo. Dajte si pozor na správne sedenie - neprekladajte nohu cez nohu. robí to asi 80% populácia. Skrížením nôh obmedzíte cirkuláciu krvi a spôsobíte si tak problémy.

lenockaaa5

V Bratislave od apríla otvárajú novú kliniku Blumental clinic, kde odborníci odstránia váš problém s kŕčovými žilami laserom. Po konzultácii si vyberiete dátum a jednodňovo sa zbavíte problému, ktorý vás trápil dlhé roky.

nikuskaliluska

zbavit uplne sa ich neda tak iba potlacit a zlepsit ich stav, oni existuju stale raz su menej raz su viac viditelne, mne pomahal gel priessnitz ich drzat pod kontrolou, vela tekutin a ranny beh :)

Anetka2244

u nás to je tiež dedičné, mama ich má celkom veľké, sestra menšie... mňa doteraz obchádzali, no v poslednom čase ich tiež začínam pozorovať..:( tu sú nejaké tipy na odstránenie: -odkaz odstránený- inak mama bola na pijaviciach :)

lucia.z

Už tri týždne užívam Varikofix gél na liečbu krčových žíl. Bolesť zmizla a už pomaly aj škarede modriny. Ten výrobok je skutočne učinný. Dnes som si objednála aj druhe balenie. Odporúčam