infarkt?

maxi

to pichanie, to moze byt aj plucami, ked sa nadychnes nespravne, mne sa to isty cas stavalo casto, neviem presne ako to funguje. Tiez som si myslela ze ma picha v srdci.

RNG

A co task adresovat picinu, zapchatie ciev tukmi a tukovobielkovinnymi latkami. Stale tu zdoraznujem, berte lecitin, ten vam vycisti cievy, bertew antioxidanty, tie ich spruznia, nejedzte vysychave oleje(chemicky upravene a spalene rastlinne)

infarkt myokardu

infarkt byva skor u ludi s vysokym tlakom, normalny u dospelych/teda idealny/je 120/80 ty mas trosku nizsie hodnoty.okrem toho infark suvisi so skornatenymi cievami, alebo trombotickymi.podstatou je ze dojde k upchatiu koronarnej cievy /srdcovej/srdcovy sval sa nedokrvuje, a kusok odumrie a nahradi sa jazvou a taketo tkanivo straca elasticitu a moze dojst k prasknutiu/infarkt/su ludia ktori prekonali slabe infarkty a nevedia o tom.pri velm i intenzivnej bolesti na hrudi, /na odpadnutie./a bolest vystreulje do lavej ruky, ale i anky/krcna tepna v skutocnosti//a mnohokrat u zine nevystreluje do ramena ale pripomina silnu zaludocnu nevolnost,mnoho zien zomrelo takto,ze boli zle diagnostikovane alebo podcenili, nerozoznali tieto priznaky infarktu/ samozrejme najlepsia je ptrevencia, nejest mastne, viac antioxidantov, viac tekutin/voda/ovocia a hlavne pohyb.

ritchi4

no tak infarkt vážne bolí neuveritelne ... a sú to skvor také tlakové bolesti .... a ešte to že bolesť u žien sa prejavuje inakšie lebo bolesť neprechádza do ruky ale do chrbtice aspoň u väčšiny žien .... medzi lopatky...... a u žien infarkt nastáva väčšinou po menopauze z toho dôvodu že počas pohlavnej aktivity sa vylučujú estrogény pohlavné hormony ktoré ženy chránia pred infaktom .... takže ja by som sa na tvojom mieste radšej obával skolózy alebo nejakými problémami s chrbticou ... lebo aj tie sa prejavuju bolesťou v oblasti srdca....

lisska

Nenapisala si kolko mas rokov, ale v zasade si nemyslim ze by slo o infarkt, ten sa prejavuje bolestou za hrudnou kostou ako si napisala a vyzaruje do lavej ruky, s nizkym tlakom nevidim ziadny suvis, no a to pichanie, ma ho dost vela ludi...moze byt sposobene hlavne stresom, ale aj neprimeranou fyz. namahou, v kazdom pripade ak by sa ti to casto opakovalo, tak zajdi na komplexne kardiologicke vysetrenie, budes istejsia.