zlé uzavretie žalúdku - jasnovidka,liečiteľka

Príspevok v téme: zlé uzavretie žalúdku - jasnovidka,liečiteľka
silvias

Dobrý den!!
Bola som u jednej jasnovidky a liéčiteľky a ona ma pozrela povedala som jej čo ma trápi a neviem si s tým rady a ona mi povedala,že mám zle uzatvorenie žalúdka a z toho mám všetky moje problémy stále!!
Dnes som bola na gastroenterológii a chceli mi dať sondu,ale odmietla som a tak mi dal lekár len tabletky a uvidíme či mi bude lepšie!!
Čo si myslíte o tom!!Vďaka za rady Silvia

silvias

RNG môže niečo také ako si písala spôsobovať určitý tlak ktorý mi neustále tlačí hore a mám z toho hlieny také biele!!!

RNG

Mechanizmus uzavierania zaludka(tj medzi pazerakom a zaludkom) je zavisly od mnozstva kyselin v zaludku. Pri malo kyselinach sa neuzatvara natesno a zaroven kvasne bakterie nie su inhybovane dostatocne(slabo kysle prostredie ich cinnost nepotlaci)a tak v zaludku kvasi, vytvoria sa peny a natlacia do pazeraka cez neuplne uzavrety uzaver a vyvolaju palu.
Lekari to riesia tabletkami neutralizujucimi kyseliny, co okamzite zaberie proti pale. Ale slabo kysly obsah zaludka sa zneutralizuje uplne, cize travenie je potlacene. Ak sa to opakuje casto, vedie to k coraz vacsiemu kvaseniu, netraveniu a postupne k podvyzive, hlavne co sa tyka absorbcie mineralov=osteoporoza.
Riesenie je doplnenie kyselin(Betain HCL a Pepsin HCl) co pevnejsie uzavrie uzaver medzi pazerakom a zaludkom a nedovoli kvasenie, tj nenatlacia sa do pazeraka kvasne peny. Zaroven to obnovi barieru proti prieniku patogenov do tela cez zaludok a samozrejme zlepsi travenie.