Strašne bolesti pred menzesom+poradte gyn.v PK

Príspevok v téme: Strašne bolesti pred menzesom+poradte gyn.v PK
Adulka

Ahojte,mám 24rokov. Menzes som vždy znášala bez problémov. Ani som nevedela,že ho mám.. Proste žiadny problém. Ale posledných asi 4-5 mesiacov mám nenormálne bolesti. Ráno to začne, celá sa trasiem, nedokážem sa postaviť, prejsť niekam do inej izby. Je mi zle, točí sa mi všetko, nevládzem rozprávať, prestávam vidieť,vidím chvíľkami len hmlu, neskutočne ma všetko boli, mám pocit že zomriem. Neprajem to nikomu. Nikdy som nič take nezažila. Proste sa to nedá opísať. Tabletky zaberú vždy tak za hodinu, dovtedy znášam tie muky a zvyjam sa na posteli. Prosím,ak je tu niekto z Pk, poraďte gynekológa, počula som,že tu v Pk je fajn doktor Frko. . Ževraj sa má sťahovať do mesta,poraďte kde má teraz ordináciu. Alebo poraďte mi niekoho v Pk a okolí. Ďakujem..

Adulka

Lilli, tak skúsim tam ísť. Ked hovoríš,že je fajn...lebo som chcela ísť do modry,no tam je ževraj dosť drahá.... Tak ďakujem..vyskúšam.

lilli

adulka sidli na poliklinike v pezinku..neviem kolko sa plati pri vstupnej prehliadke. Som u nej uz 5 rokov, takze fakt neviem, ale draha nie je.

Adulka

Lilli, prosím ťa a kde je tá doktorka o ktorej píšeš? Na poliklinike v Pk? Či kde? Prosím napíš este.. Je nejaká mladšia,staršia? A koľko sa u nej platí?

lilli

adulka ja mam gynekologičku Gabiku Meszárosovu, je velmi fajn vzdy mi pomohla a aj inym ludom. NIkdy nechce nic zanedbat a ked si s niecim \"velkym\" neviem rady posle ta za specialistom. Sidli na poliklinike, je plne vybavena. vela stastia

Adulka

Ďakujem vám, ja som si ráno dala 3 tabletky ten panadol femina.1 by mi asi nezabrala. Za hodinu to prešlo,mávam to vždy len ten prvý deň.ale len posledných 4-5 mesiacov.predtým,ako som písala mi nebývalo vôbec nič. Ked mi skončí menzes,pôjdem gynekológovi..

ita33

ja ti zo svojich skusenosti odporucam OKMZITE navstivit lekara a aby ti spravil ultrazvuk( zo spodu)..ja som prezivala to iste co ty a lekar mi zistil na obidvoch vajecnikcoh cysty ktore tieto muky sposobuju, liecbu mi navrhol antikoncepciu ale ja som to odmietla, tak mi predpisal nejake lieky na prirodnej baze..a asi to zabralo lebo uz to neprezivam, sice ked prechladnem tak si uzivam svoje..musis davat na seba pozor, teraz v lete nekupat sa v jazerach a bazenoch a samozrejme musis pit bylinkove caje ( gynastan, afrodita, mysi chvostik a pod.)tak skore vyliecenie prajem a nenechavaj to len tak...

RNG

Nie ze by som ta odhovaral od gynekologa, ale na hormonalne vykyvy, ktore mozu sposobovat prave take problemy v tele v extremnych pripadoch je dobre pouzit doplnky, hormonalne polotovary.
Branie yamu (3x1 gram) a pupalkoveho oleja(3x1 gram +)casto tieto problemy vyriesia prirodzenym sposobom.

silvias

Takéto bolesti a veci,ktoré si opísala musia mať aj iné príčiny nie len menštrulácia.Mala by si nielen zájsť
ku gynekológovi,ale ku svojej obvodnej
lekárke lebo tie prejavi čo ty máš môžu naznačovať aj na neakú inú chorobu!!!