SOM VYSOKA

tetabeta

beybinqa- a to fajcenie by ti nepomohlo- je to somarina.. kamarati zacali fajcit v 16 a v 18 boliaj tak vyssi 30 cm. je to geneticky dane.. aj keby si to mala po praprababke. baby, ste pekne, aj ked ste vysoke. ja osobne- ked mam niekoho ohodnotit- musi byt na nom nieco zaujimave- u vas by to bola prave asi ta vyska :)

tetabeta

dievcata, nebojte sa, podla mna je vela vysokych chlapcov, ktori su volni- ja mam iba 1m64cm, ale rok a pol som mala 2m2cm vysokeho chlapca, a teraz je volny, tak ho chodte pohladat :)

mirka283

ja mám 179cm.. je to dosť blbé, kedysi ma to dosť aj trápilo, ale teraz mi to je jedno, a možno sa to niekomu aj páči, a moja kamoška čo je nízka mi moju výšku dokonca závidí. Ja jej zase niekedy závidím že ona nie je taká vysoká. To je v živote tak, že každý chce to čo nemá. Tak sa treba s tou vyškou zmieriť, pretože to je vec ktorú naozaj nemôžme zmeniť, tak načo sa nad tým trápiť.

barbar32

ja mam 181 a nemam problem dat si topanky na 10cm opatku. to ze su chalani krpati je ich problem, ale kamarati sa zatial nestazovali, vravia sice ze su o 2 hlavy nizsi ale ze sa im na mna dobre pozera a ze to je sexy. (aj ked tato otazka sa mi zda skor orientovana na posilnenie ega, kedze je nad vsetko jasne ze chalani rai dlhonohe baby (samozrejme najdu sa vynimky))

beybinqa

ludiaa ja maa 14 rokou teraz v oktobry budem mat 15 a maam 177 :(:( a ma to strasnee traapy..a hambim sa zato...boze nepoznate nejak liek pre zastavneie rastu??!! fajcit neceem blee!! :( strasne ma traapy mOya vyskaa....... :((:( pls pomozte mi mozte pisat aj na pokec...beybinqa@azet.sk plsplspls piiste m,i prosim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Hahaaa

Prosíím baby poradte mi:) ....Mám 14 rokov a 175cm...menštruaciu som mala asi vo svojich 13...hovori sa že po menštruacii sa moc nerastie..:) A ja sa chcem s vami poradit...podla vas ešte budem rast?? Zda sa mi že za posledný rok som narastla tak najviac 2cm.... Už nechcem rast:(:(...nbemám rada teb pocit ked som niekde vonka a všetci su odo mna nižší:( prosim odpisujtee:) dakujeem

rodrigez

Jasne ze je to v pohode... ja mam frajerku co ma 182 a nohy snad az po krk... je to sexi tak nestresuj... tie male trpazlicky su jak zo skolky pri poriadnej vysokej babe...

lilun

Ja mam 183 a nevidim v tom problem. Otazka ci sa to chalanom paci nie je az tak na mieste. Kolko ludi, tolko chuti :)

malinqa

kks ja ZIARLIIIIIM holka, ved ja mam 60 cm nohy hh :D si predstav jaka som krpatunka :D xi joooooj kks by som brala ;) holka, but rada ze si taka aka si :))))