Tankiny

emulienka

Ja si tankiny kupujem kvôli tomu,že mám popraskanú kožu na bruchu po 2 tehotenstvách,a fakt je že to nerada ukazujem:(

bezdiety

ak nie je ľahké schudnúť,načo si do bruška tlačíte tony jedla,nato nemyslíte,koľko vás to bude stáť síl a pevnej vôle?hm?

trishka

si nepochopila co som o tom myslela...

chcela som tym naznacit ze to nieje vobec lahke schudnut...
mne sa to pri maximalnej snahe dva roky vobec nedari... ale vysvetluj to niekomu ked zacne mat take reci ako vy...

agina

Kocenky absolutne sa nedajte znechutit, mne sa tankiny velmi pacia a takisto by sa mi pacilo, kebyze si obleciete bikiny.A co je na tom, ze mate o nejake to kilecko naviac??? Radsej ho mat a byt zdrava, krasna a vysmiata, ako vychrtnuta anorekticka, bleda, chora fyzicky aj dusevne.Zeny a pamätajte si jedno.Chlapi maju radsej babu, ktora ma aj vpredu, aj vzadu.To vam povie kazdy.

trishka

ano je to pravda dost bab si za to moze samo, ja tiez, nezdravo som jedla, jediny pohyb co som mala bol v skole na telesnej a potom jedine prechadzky (ale tych som mala viac nez dost)... dostala som sa na vahu 95 kil pri 170cm.

a teraz si pozri moj terajsi styl zivota: dva roky chodim pravidelne dva krat do tyzdna na aerobic a popritom ked je cas tak na plavaren.
jem zdravo, vo fast foode som nebola ani nepamatam, nepijem, nejem ani sladke (maximalne raz za dva tyzdne dostanem chut n tycinku), jem pravidelne v malych davkach.

za tie dva roky som schudla iba 5 kil.

a teraz sa mam obesit?