Antidepresiva

Príspevok v téme: Antidepresiva
viki9153

Chcem sa spytat na nazor-s manzelom sa chystame na dieta.Cez bolesti chrbtice som sa dostala na neurologiu a ostala som na antidepresivach.Necitim sa az tak zle,aby som musela tie lieky.Na zaklade nejakeho dotaznika moj stav vyhodnotil ako uzkost.Teraz zvazujem ci brat tie lieky a do kolkych dni od vysadenia mozem otehotniet?Gynek.vravi, ze do tyzdna,len sa bojim ze je to prilis mala doba od vysadenia-nechcem ublizit dietatu.

vičan

Mám problém šikanovania môjho 7-roč syna. V škol. družine je s mojim synom 10-roč. chlapec, ktorý sústavne pľuje na syna. posledne tajne mu napľuje do aktovky,čiapky, oblečenia. doma syna musím kúpať-prať .Je mi to hrozné odporné. pohovor s rodičmi nepomáha. Matka-nižš. IQ,otec Väzen. Vychovavatelkaje vraj tiež bezmocná. Prosím poraďte mi čo robiť. Ďakujem.

Alternativa

Ake antidepresiva beries a v akych davkach? Ich vysadenie by malo byt postupne a mala by si to konzultovat s lekarom. Pri ich postupnom vysadzovani odporucam Ti skusit nejake jednoduche detoxikaciu podporujuce kury - napr. pitie zihlavoveho caju cca 2l/denne ked cuva Mesiac do Novu, co su 2 tyzdne. Pocas dorastajuceho Mesiaca pauza a opat - takto 3 kury. V zihlavovej pauze si var caj napr. z ostropestreca marianskeho-precistuje pecen. Dodrzuj velmi dobry pitny rezim - teraz aspon 3l tekutin. A vela zeleniny, ovocia. A kedy babatko? No, nie vzdy sa to da presne planovat :o). Odporucila by som urcitu pauzu /aspon 3 mesiace/ na precistenie organizmu. Ale vela je podmienene typom antidepresiv a ich davkovanim.