rozhadzana menstruacia

RNG

Ak mas rozkolisane hodnotu hormonov(dieta, stress, rozne chorobu...) casto to vyriesi branie hormonalnych polotovarov, ako divoky mexicky yam, senovka grecka a ine. Pomoc pri tom je aj z damiany a oleja GLA(nachadza sa v oleji pupalky a boraka)

Ivka 1

Emala ja mám menzes od 12 rokov, vždy som bola štíhla a aj ja ho mám vždy presný ako hodinky. Tu skôr ide o veľký úbytok hmotnosti za pomerne krátky čas. Vtedy sa stane,že začne haprovať menštruácia.

emala

janulienocicocka, asi ti prichadza menzes. V tvojom veku je nepravidelny cyklus uplne normalny. Ivka 1, ja som mozno jedna z mala, ale menzes som dostala, ked som mala 14, mam 161 cm a 42 kg (vzdy som bola stihla, najprv som nemohla prekonat hranicu 37 kg, potom 40:)) a menzes mam ako hodinky a presne viem kedy ovulujem, aj hlien si poznam. Na bruchu ani inde nemam deko tuku, zato prsia mam dost velke:)

janulienocicka

ahojte na obed som to nespominala , myslela som ze to prejde ale akosi to neprechadza proste ma dost hrozne boli v podbrusi a je mi z toho az na zvracanie :( pomooc

janulienocicka

no ja som najprv cchcela ze schudnem a ked som schudla 10kil tak som cchcela prestat ale nech som robila co osm robila chudla som dalej

skvrna

pozri sa, ako pises, za pol roka si schudla 20-22 kil bez vlastneho pricinenie(dufam ze to je pravda). Taky ubytok len tak nie je normalny a zdravy, takze ti vrele odporucam ist za DETSKOU, ta ta posle na endokrin.vysetrit hormony. POdla mna gyn.nie je ani tak potrebny. Ale za detskou musis ist. No je to na tebe.