je to otrasne

Príspevok v téme: je to otrasne
nestastny_11

neviem ako zacat ale skusim takto no z jednou babou som chodil a velmi som ju miloval bol som snou statny ako nikdy ale jedneho dna sme sa rozisli kvoli uplne blbemu dovodu mna to uplne polozilo nedokazal som sa snikym potom ani rozpravat kazdy mi liezol na nervy a priznam sa ze som aj plakal bolo mi na nic asi po mesiaci som sa trosku spametal ale lubil som ju dalej skoro celych 5 rokou ale po tych 5 rokoch som spoznal fain babu boli sme kamarati a teras sa to dost zacalo vyvijat do nejakeho vztahu a v tom je ten problem ja sa vztahu velmi bojim pretoze sa mozno budeme musiet raz rozist a ja sa nechcem citit ako predtym lebo viem ze to bolo strastne a nechcem to prezit znova ta baba tvrdi ze ma ma velemi rada a vzdy ked sme spolu ze ma ma este racej ale ja aj tak nic nechcem bojim sa toho co si myslite co mam robit mam byt do smrti sam?

moninka

Do paže, chlape, spamätaj sa... To sa chceš uzavrieť pred celým svetom a brániť sa tomu, čo ti život ponúka? No dúfam, že nie... Jasné, že vojdi do toho vzťahu, vždy sú nejaké riziká, že to skončí blbo... ale nesmieš vždy myslieť len na to najhoršie, lebo to fakt zle skončí... Život ide ďalej, jedna odišla, príde ďalšia a možno aj lepšia... Tak sa nadýchni a začni znova plnohodnotne žiť :)

sendy

Ak sa mate tak radi ako pises, urcite do toho vztahu chod. To by si premrhal mozno zivotnu sancu- to nikdy nevies. Nesmies sa na vsetko divat tak negativne, ved tvoj predosly vztah sa asi mal tak skoncit a aj ked ti v konecnom dosledku priniesol bolest a strach, ktore teraz vnimas, no urcite je tam aj to pozitivne- napr. netraba sa rozchadzat hned pre malickosti- je potrebne to prediskutovat, hladat kompromisy... a ak to nepojde...hlavu hore. A ci byt sam ??? To hadam nemyslis vazne.Stastie treba pokusat- hoci sa hovori, ze sada aj na somara- no ty nim niesi.Drzim prsty!!!

nestastny_11

tak mozno by som to mal skusit ale aj tak neviem ako jej mam vysvetlit ze preco som uz toko krat cuvol a neviem ani ako mam zacat o tom hovorit je to taske...a agina niesom z rajca

pata.k

snaz sa a uplne na to prestan mysliet! ved nemas dovod takto premyslat.. a ked budes takto premyslat, tak to bude este horsie.. vazne.. ked ste spolu, tak nepremyslaj nad tym, ze co ak sa rozidete, vtedy musis rozmyslat nad tym ako ti je s nou krasne! na ine nemas dovod, ver mi..

nestastny_11

mozno nie ale ak ano ja sa tej chvile velmi bojim a stale nad nou rozmyslam a neviem ani nato prestat mysliet