Syndróm nepokojných nôh

RNG

Daco pomahaju doplnky mineralov( okrem toho ich potrebujeme aj na ine funkcie v tele)
hydroterapia tiez zvysi lymfaticky tok a telo sa na par hodin odmori, pitie viac vody tiez napomaha lymfatickemu toku=redsia lymfa, ale jedina "pumpa" na lymfu je pohyb svalov....
Preto chodenie po plazi, ktore znacne namaha svaly hlavne na lytkach a plavanie je take dobre na tento problem

agina

Este dobre pomaha aj horuci piesok....lenze...kde ho vezmem v zime...ak ste na dovolenke, treba to vyuzit.Sadnut do piesku, riadne si obsypat nohy a ked treba aj ruky a suchat a suchat.

only

ijka, to už mám dávno preštudované, odskúšané.. nič! Aj inde som kdečo preštudovala, všade odporúčajú skoro to isté! Vyskúšala som, akurát až na to máčanie nôh. Kedže mi v noci vibrujú celé (okrem iných častí tela)... to aby som sa asi celá ponorila do takej brrrr... vodičky! A to sa mi v noci akosi nechce a ani mi to nepripadá ako vhodné na privolanie spánku :-)

only

Juj, ľudkovia, ste zlatí, že ste sa o tomto neduhu rozkecali. Zisťujem, že sú aj denní.. ako to povedať... nervonožkári :-)Lenže mňa to kvári nocou. Akonáhle zaľahnem, v tom momente sa to ohlási! No nepoležím a nepoležím v kľude. Všetky údy moje sa chcú zrazu hýbať, aby ich šlak trafil! Sorry,nadávanie je vraj zdravé :-)Takže aspoň na niečo je to dobré, idem sa unadávať nocami! Inak... pravidelne cvičím, takže nedostatkom pohybu to nemôže byť. Dočítala som sa, že nedostatokom železa - tak aj to už pchám do seba. Aj toho pakoňa si asi odchytím :-)... kúpim teda.
Škoda, že nie som z tých KE, mám to tam dosť ďaleko...jooooj.

gabrielik

Ak ste z Košíc, môžete sa mi ozvať a vyskúšať Bowenovu terapiu.
Sú to mäkké techniky na uvolnenie svalstva a limfatického systému.