Reflux do lavej oblicky

Príspevok v téme: Reflux do lavej oblicky
nati

Mojej dcére zistili reflux do ľavej obličky a momentálne už druhý mesiac berie biseptol.Pani doktorka povedala,že musí brať ant.aj naďalej a ak sa to nezmení do 6mesiacov tak neviem.Viem iba toľko že ak sa to celkovo nuepravý do roka tak až potom príde na rad operácia.Obávam sa že do roka sa jej uplne naruší črevná flora.No a ak potom ju budú musieť aj tak opervať tak nechápem prečo to neurobia už teraz.Prosím poraďťe mi ako mám postupovať,čo by bolo najlepšie a či neexistujú nejaké menej škodlivé lieky prípadne iná liečba.Nie čakanie čo bude o rok.

zuzana z kosic

Neviem ake ma tvoja dcera symptomy, ja by som zasla na akupunktutu alebo za chiropraktorom, urcite bude mat zackviknuty nerv medzi platnickami, hoci nema ziadne bolesti v chrbte. Vyskusaj, neolutujes, ja sama som matkou a pre zdravie mojho potomka som nelutovala minut ani posledny gros na chiroprakta + akupunkturu, ked bol diagnostikovany so steatozou. A je v poriadku, vdaka bohu!
Vsetky vnutorne organy su spojene s miechou nervami, ak je nerv zacviknuty medzi platnickami, vnutorny organ odumiera. Ja sama som mala chronicky zapal pakreasu, 20 rokov som brala lieky a po 20-tich rokoch sa mi stav zhorsil tak, ze som nemohla nic jest, zasla som za chiropraktorom a on mi rukami napravil krizove stavce a odvtedy mozem jest vsetko a nemam ziadne bolesti. Lekari by nas len rezali a napchavali liekami. Je to na skodu, ze zapadna medicina nevidi nase bolacky od stavcov, od ktorych vychadzaju vsetky nervove impluzy do celeho nasho tela, staci ak jeden stavec sa pohne, nervy okolo neho su stlacene a nervovy impulz neprichadza do oragnu, ktory zasobuje. Vyskusaj, neolutujes.