Sulpirid Belupo a Asentra...

jajaa

Neuveriteľné, že už prešlo toľko rokov odkedy som založila túto tému. Vtedy som ešte verila, že ma čaká šťastný život, že sa z depresií dostanem, ale nestalo sa tak. :( mávam síce aj dobré obdobia, ale je ich primálo a ja už nemám síl viesť plnohodnotný život a zároveň viesť boj s týmto ochorením. :( niekedy už premýšľam či má zmysel sa snažiť o normálny život, alebo sa zavrieť v byte a chodiť len na prechádzky a k lekárom. :(
nanaja...sulpirid je celkom fayn antipsychotikum, ktoré zároveň zvyšuje účinok antidepresíva, ktoré berieš. Ja som reagovala naň silným potením, cítila som takmer patickú únavu, bola som aj dosť tlmená, ale po psychickej stránke mi vtedy pomohol na relatívne dosť dlhé obdobie, mala som normálnu náladu, žiadne veľké výkyvy. Neskôr sa mi vysadil a úplne v pohode som užívala už len antidepresívum Asentra. Lenže môj stav je neporovnateľný s tvojim a tiež každý reaguje inak na lieky. Ale byť na tvojom mieste, skúsila by som ho a hľadala aj iné cesty ako z toho von...cez terapiu, zdravý životný štýl a pod.. a tie samovražedné myšlienky bývajú na začiatku liečby veľmi časté, po pár týždňoch by mali vymiznúť. drž sa.

nanaja

dobry den,chcem sa opyt&t na sulpirid.doktor mi to predpisal.beriem uz asi 5rokov cipralex 10mg a nejako to nezabera.trpim uzkostou a nedokayem zostat sama doma ci odist niekde sama.citala som ze tieto lieky sa davaju na schyzofreniu.bojim sa ich zacat uzivat,lebo mi raz predpisali nejake modre male a dostala som s toho samovrazebne sklony.potenie ruk,noh totalne som to nebola ja.ak niekto vie poradit prosim poradte mi.

jaja

ja som ju predtym uzivala vyse roka a pomahala,len som dost pribrala=0(ale s tym skusim nieco spravit=0)no a sulpirid mam zatial bo zial sa mi museli po vysadeni liekov vratit plne davky ake som mala predtym bo som spravila chybu,co dufam,ze sa uz nezopakuje,no uvidime.dakujem za reakcie=0)

cila

no, uz neviem v akych davkach som ju brala, lebo to bolo pred niekolkymi mesiacmi. Mne nepomahala, ale to je dost individualne. To neznamena, ze tebe pomahat nebude. Ale treba vyckat par tyzdnov, kym zacnu ucinkovat a potom to sama najlepsie zistis. Dufam, ze ti pomoze :)