Hrube obocie.. trhania sa bojim lebo to boli

kozmetikamartina

A ešte som zabudla teplý vosk je dobrá vec ale je tam veľké riziko že už nikdy nenarastú chĺpky v prípade ak je zle urobené odstránenie lebo som mala 6 klientok čo sa mi sťažovali. Pinzeta je oveľa lepšia lebo je to oveľa menšie riziko a ak sa urobí dobre a kozmetička vie ako má trhať tak to bude bez bolesti a sĺz v očiach.

kozmetikamartina

Poradím taký malý ťah. Natiahni si obočie ako mám uvedené na obrázku a pinzetu len ťahaj po koži hore a späť a tak choď pomalým krokom ku koncu obočia.
Tým, že si kožu natiahneš ju znecitlivieš ale ešte pred trhaním si kožu pretri s pleťovou vodou s alkoholom aby sa vydenzifikovala a tiež to pomáha.

Postup:
pretrieme obočie s pleťovou vodou s alkoholom pokožka musí byť suchá!!! lebo by sa zle trhali chĺpky a potom si natiahneme kožu a trháme po riadkoch do ľubovoľného tvaru.Nakoniec opätovne pretrieme s pleťovou vodou s obsahom alkoholu.
Po trhaní môže pokožka sčervenať a trošku napuchnúť čo je normálne reakcia kože do pol hodiny to zmizne.

zuzi74

Chod ku kozmeticke, ona ti vytrha obocie ani nebudes vediet ako. Ma na to lepsie tahy. Ked si ho sama trham tak ma to boli.
A hlavne nechod na trhanie obocia tesne pred menzesom, vtedy su zeny nachylnejsie na akukolvek bolest.

heri

ahojte ja mam 13 a ja ma problem taky ze obocie si trham sama lenze som spravila chibu ze mam moc privelku medzeru medzi obočim a mam ho hrube neviete mi poradit čo stim mam spravit ???? dakujem moc