ake su vaše skusenosti s antidepresívami?

jaeny

čauko,ja beriem tiež cipralex na tetániu,určite mi pomohol a teraz po pol roku mi lekár dávku znížil na pol tabletky ráno,únavu som tiež pocitovala ale nakolko som po operácii štítnej žlazy,zvýšila som si dávku euthyroxu a prešlo mi to,konečne mi je zas super

RNG

Navykove drogy nemozno len tak vysadit. Davka sa musi postupne znizovat a nahradzat inymi. podla moznosti prirodnymi, lebo tie nemajum taketo priserne drogarske zavislosti a ine postranne ucinky.

ciara

5 r.beriem efectin,nic moc,unava stale,10 dni bez /moj blby experiment/nikdy svojvolne nevysADTE LIEKY JE TO PRISERNE,TERAZ TO TU VETRAM A HLADAM PODOB.MAGORA,ZAJTRA MASIRUJEM TAM,KAM PATRIM -CVOKAREN

RNG

Tema depresia, unava a podobne bezali uz viackrat.
Vascina problemov(ked nie vsetky) sa daju odstranit zmenou stravy, pristupu k zivotu a doplnkami.Teda bez drogovej zavislosti sucasnych farmaceutik.
Zopakujem doplnky:Lubovnik bodkovany(St Johns Wort), 5- HTP,vitaminy skupiny B a D(napr Stress-B, rybacie oleje-lososovy a tresci)
Z pozitivne nervovo ochranujucej cinnosti spomeniem prechadzky s branicnym(hlbokym) dychanim, jogu a thai chi.
A dobru, veselu spolocnost.

monika19

ja beriem Serlift a Prothiaden ešte nie dlho asi tak týžden a niečo. Najprv mi bolo zle od žalútka postupne sa to zlepšovalo. Na letáčiku je napísane že do dvoch týždnoch by to malo začať pôsobiť no zatial skoro žiadne zlepšenie nieje.

trinity

Ahoj, ja beriem Cipralex na panickú poruchu, musím povedať, že tak na 60% určite pomohol, 20% zohrala psychika a tých zvyšných 20% tvorí únava, ktorá je stále neskutočná a na tú mi nepomáha. Brala som asi rok jednu tbl ráno a teraz beriem posledný mesiac jeden a pol tbl, zmena samozrejme žiadna :)
Chcela by som sa tých liekov zbaviť a premýšľam aj nad inými spôsobmi, nakoľko by sme si už radi poriadili bábätko, tak o rok-dva

depka

no nie je všetko len o liekoch, hlavne musí človek chcieť...ja som brala asentru ale tá mi vôbec nepomohla tak mi to zmenila Wellbutrin SR a po nich mi je strašne zle takže, zajtra si pôjdem vyzdvihnúť zase iné:)

LaurinkaB

ahoj, je vela druhov antidepresiv... kazde sa znasaju inak, co robi dobre jednemu nemusi druhemu.
Ja beriem Remeron, a ucinky som zacala vnimat po vyse 1,5 mesiaci uzivania. Dlho som ze vraj bola poddavkovana, citila som unavu, nechut robit veci, malatnost, podrazdena som bola, stale som plakala, myslela ze sa zabijem, robila si starosti zo vsetkych malackosti, neuveritelne sa stresovala....

Teraz je to o nieco lepsie... ale stale som na liekoch.. snad to prejde

Drzim Ti palce, a uvidis co napisu aj ostatni..