Otazka pre zeny

Príspevok v téme: Otazka pre zeny
...;(...

Mam 22 a moje prsia nie su podla mna vobec pekne. Prave je viditelne väcsie ako lave. Aj pravu bradavku mam inu ako lavu, taku mohutnejsiu a väcsiu. Mate este niektora takyto problem, mam ist na plastiku? Som z toho nestastna. Pred priatelom si po svetle ani nedavam dole podprsenku, len si ju tak zvleciem pod prsia, potom to neni tak vidiet.

nemam prezyvku

ahoj... to nie je žiaden problém ani žiaden nedostatok :) má to každá jedná žena :) za to sa nemáš hanbiť :) ak je twoj priateľ ozajstný xlap tak to pochopí a nakoniec to ma úplne každý :) čiže nič si z toho nerob.... a plastiku? myslím si, že si pekná aj bez nej :)

nunulik

Ma to kazda zena kazdy clovek .. Moje lenze niekto v tom ma veci rozdiel velkostny je to tak jedna je vacsia druha mensia noha taktiez lenze je to malo viditelne.. a aj muzi maju taky problem Jedno s ich varlat - je vacsia ako druhe. Vedeli ste o tom je to tak uplne vazne nie vsetci to maju viditelne ale. niktori o tom ani nevedi takisto ako niktore zeny o tom ze jedno z prs je vacsie ako druhe - maly rozdiel ale anoo Sme vynimocne krajsie..:))) pravdaze.. zaujimavejsie nie tuctove.. heheh

hmm,,,:-)

ahojki,potrebujem malilinku pomoc,prosim ked si oholim v okolí bikin,alebo aj celu .....tak s amis pravia vyrazky,je nato nejaka mast??hm??dik

Soraja

netrap s atym a ani s aza to nehambi, kazda zena ma jeden prsnik väcsi a druhy mensi, len niekotrym to vidiet viac a inym zase menej. Aj ja to tak mam a aj to vidiet, ked som vyzlecena, ale nie je to zas taky velky rozdiel, ja som to postrehla, priatel s amusel velmi dlho prizerat,ale je to normalne. Netrap s akoli tomu a hlavne sa za to nehambi. Aj tak o tom bude vediet len tvoj priatel a ty. Podprda pred ostatnymi zakryje, tak nemaj komplexy.

no a ?

moja a co ked budes kojit? Myslis si ze sa inym zenam mliecko prelieva z jedneho prsnika do druheho? Nepravidelnost patri k cloveku, ziadny parovy organ nemame symetricky s tym druhym.

...;(...

Priateľ mi hovoril že sa mu pačim, aj moje prsia že sukrasne. Len asi to hovori, preto ze ma lubi a vtedy sa predsa hovoria aj male klamstva. Ale ja mam taku nejaku vnutornu zabranu, proste nedokazem sa uvolnit... a hanbim sa za to aj tak. musim to nejako asi trenovat potlacat ten ostich

moninka

Milá neznáma! Ja mám taký istý problém ako ty, ale vôbec to neberiem ako nejaký defekt krásy... jednoducho sme výnimočné... prvý partner sa mi o tom nikdy nezmienil... práveže sa mu moje prsia páčili... a terajší sa ma na to spýtal a ja, že som výnimočná... a tiež sa mu veľmi páčia... nemôžeme byť predsa všetky na jedno kopyto... :)