vysvetlite mi to?

Príspevok v téme: vysvetlite mi to?
nechapen vobec

ked som bol na zapis na strednu skolu z jednou babou sme si padli do oka usmiali sa na seba a tak podobne velmi sa mi pacila a viem ze aj a jej.Cele prazdniny som sa tesil ako nastupim do skoli a spoznam ju nevedel som sa toho dockat.Ale teras sa stretavam z jednou babou je pekna aj ked nie podla mojich predstav ma nejake vlastnosti ktore si cenim ale nieje taka aku mam vysnivanu babu.ale aj tak som sa do nej asi zalubil velmi mi zalezi aby bola stastna ale ja ani neviem preco je dost ina ako si predstavujem babu mojich snou a teras sa do skoli na tu druhu babu ani netesim nedokazem pochopit preco mi tak straste zalezi na tej babe aj ked je uplne ina ako by som chcel co to ma znamenat? preco mi na nej tak zalezi a stale na nu myslim?zalubil som sa donej? ale preco ved je uplne ina ako by som chcel

2 nechapem vobec

nejaku temu si najdete. mozte mat spolocne ciele, nazory, hodnoty a mozno zistite, ze mozno mate aj nejake spolocne zaluby. to neries, to pride samo.

nechapem vobec

ale o com sa potom budeme stale rozpravat ked nemame spolocne zaluby a skoro nic spolocne myslite zeby to fungovalo?

agina

A mozno ta tvoja vysnivana sa do tej tvojej skoly ani nedostala, mozno nespravila prijimacky. Jaaaaj, akeho som ja mala vysnivaneho chlalana ked som mala 15!!!! Teraz mam 27 a moj manzel sa mu absolutne nepodoba, ale je to ten najkrajsi a najlepsi muz pre mna. Jednoducho to neries, taketo veci vyriesi cas...nechaj to plynut...

trinity

V živote je všetko iné ako by sme chceli. Tak hľadaj tú svoju vysnívanú a ostaneš celý život sám... Jasné, že si sa zaľúbil, tak nič nerieš a teš sa, jasné???

Soraja

laska nie je len o spolocnych zaujmoch. Milovat sa mozu ludia aj taki, ktori nemaju vobec spolocne zaujmy a su uplne odlisni. Laska sa nepyta, ze ci mate obaja radi futbal a podobne.... Jednoducho ju mas rad a hotovo. Neries to, ani neanalizuj. Radsej si to uzivaj.

nechapem vobec

ale mi nemame skoro ziadne spolocne zaluby dokazeme sa velmi dlho spolu rozpravat o hocicom spolocne mozno mame iba to ze citame knihy a povahovo sme si podobny ale inak nic tak neviem preco ona

opbh

Kámo, nechápem ako môžeš chodiť na strednú školu, keď do školy napíšeš s mäkkým i! Najprv sa nauč pravopis, lebo ma serie to, že máš zdarma školu a namiesto učenia myslíš na iné!!! A máš tam kopu iných chýb.

skúsená

Láska sa neda zaškatuľkovať do našich predstáv-jednoducho si sa zaľúbil. To na tých prijímačkách bolo síce pekné, ale tvoje srdiečko nedostávalo ďalšie impulzy, aby si to udržalo. Netráp sa, či je táto tvoja kočka podľa tvojich predstáv -je ti s ňou dobre, aj tvoje srdce to tak cíti (vieš, srdcu nerozkášeš, má vlastné pravidlá a predstavy). Tak vám želám veľa, veľa lásky a aby vám to vydržalo čo najdlhšie.