Predkožka

Príspevok v téme: Predkožka
sarianna8

môj priateľ má už 45r. a predkožku, ktorú si nemôže pretiahnuť cez žaluď, hoci si to nechce priznať myslím, že tým dosť trpí. sme spolu už vyše roka a ja som ako jeho milenka snažím byť ohľaduplná napr. pri oralnom sexe davam pozor aby som mu jú nepretiahla cez žaluď lebo sa to ani nedá a jednak ho to asi dosť bolí...rozmyšľam či má naozaj so mnou normalné plnohodnotné milovanie a či mu to nejak neprekáža a nebolí ho to??....vraj bol s tým aj za lekárom ale obriezku by vraj museli vykonať v celkovej narkoze a nemuselo by sa to podariť..aké amte skúsenosti s týmto problémom...??

peniso

caw no ja mam take ze ked je stoporeny tak sa da pretiahnut predkozka a ten penis vyzera normalne, akurat ze ja pretiahnem predkozku iba za zalud, potom tam je taka nahromadena v podstate ani ne nahromadena ale jednoducho dostanem to za zalud a dalej uz sama nejde, iba silou ... takze neviem ci je to vobec problem, lebo v nestoporenom stave mi ide v pohode aj umyvat a vsetko, akurat ze ked stoji tak pretiahnem v poho za zalud a dalej to uz ide primoc nasilu .. ale slo by to, troska to taha ale nevadi mi to nejako extra ..

co s tym? je to v poho netrapit sa, alebo pouzit nejakyu mast na uplne povolenie predkozky, alebo mam ist na zakrok?

dik

PS: inak pri sulozi mi to vobec nevadi, tak neviem ci to vobec mam riesit... a ci vobec je nieco na tom zle :)

olin marikin

Mila sarianna8, zmen milenca, taky stary je ten Tvoj a nevedel si s tym doteraz poradit, skus noveho a starsieho

pato231

caute mam 18r.a tiez si neviem predkozku pretiahnut cez zalud vobec.
hore mam taku uzdicku koli ktorej to nejde co mam robit.skusal som to aj vo vani ale na chvilu sa uzdicka zvacsi ale potom je to rovnake.dakujem

Steven Seagal

Skuste kazdy den cvicit vo vani s teplou vodou, taku polhodku stahovat predkozku, ale len dovtedy, kym pojde v pohode a bez problemov, hlavne bez bolesti. A nie velmi zhurta, ma to cas. Date si spolocny teply kupel, alebo to moze robit aj sam. Prvych 5-10 minut kupela sa iba kupte, potom zacnite s treningom. V teplej vode sa pokozka zrelaxuje a uvolni, stane sa pruznou. Mozno mu to pomoze. No treba trpezlivost, lebo za jeden den sa to nespravi. Moze to trvat aj 2 tyzdne.
Obriezka nieje velmi vdacny zakrok, a nemyslim, ze by bola okamzite nutna. Len v tom pripade, ak by sa vyskytovaly zapaly...
Druha moznost su kortikosteroidne masticky, ale to je vhodne prebrat s nejakym normalnym doktorom, ktory hned nevytasi jedinu spasitelnu moznost obriezku.

Trpezlivost, pevnu volu, kazdodenny nenasilny trening, vytrvalost a odhodlanie.
Za ten pokus to stoji. Ked toto funguje u malych chlapcov, mohlo by aj u tvojho partnera. Porozpravajte sa, rozoberte si to v klude a v pokoji, bez nejakeho natlaku, aby zasa nemal pocit, ze ho chces do niecoho nanutit.

Predkozka je elasticky organ.