Infekčná mononukleóza

RNG

pecen poskodenu EBV perjavom, mononukleozou, treba vycistit a zregenerovat . Unac poriadne nefunguje a cele telo je oslabene.
Protokol dr Berksona to spravi pomerne rychlo 3-4 tyzdne.
Opakujem:
900 mg sylimarin(vytazok z Milk thistle=ostropestrec mariansky)
600 mg alfa lipoicka kyselina
400 mcg selen(najlepsie selenove kvasnice)
(uvedene mnozstvo rozdelit na 3 denne davky

domca15

ja mam 15 rokov a pred rokom som tiez prekonala infekcnu mononukleozu...dost ma to nastvalo lebo som mala zakazany akykolvek pohyb a musela som drzat prisnu dietu koli peceni..ale po pol roku som bola na kontrolu a lekari mi povedali ze uz nemusim drzat dietu a mozem jest akekolkvek jedla...mnoked som chora tak na mna pride taky pocit akoby sa mi to znovu vratilo...

manaso

Chcela by som sa vás všetkých opýtať na príznaky tejto inf. mononukleozy. Moj 5 ročný syn tiež má podozrenie na túto chorobu a čakáme na výsledky krvi.

RNG

Mononukleoza je sposobena Epstein Barr virusom, plati na nu vsetko, co na ine viralne v predoslych prispevkoch(herpesy,hpv,...)
Doplnky:extrakt z olivovych listov, selen, zinok,aloe,kokosovy olej a probiotika s kulturou L. Bulgaricus.
Komplexnejsie(ak sa vam ich podari zohnat) su koloidna strieborna voda, betulin,extrakt z larrey tridentaty-alebo samotna bylina(creosot bush).
Ak najdete pravu brezovu stavu(poliaci predavaju "sok brzozovy") dospela davka antiviralna je 3 deci denne, predavkovat sa neda.

jankah

ako sa prejavila infekcna mononuleoza.moj 5 rocny syn ma tiez podozrenie na tuto chorobu.ma na zatylku,pod pazuskami, na trieslach a nozickach uzliny.v noci sa extremne poti, ja unaveny ale nie vzdy, mava nechut do jedla, niektore dni je len na mliecku.teplotu mava niekedy zvysenu, no nie vzdy.presli sme snad uz vsetky ambulancie a nikto nam nic nevie ci nechce konkretne povedat.teraz sme objednany na infekcne vysetrenie a na chyrurgiu na odber z uzliny na histologiu.posledny zaver lekarky na hematologii je Lymfadenopathia ax.et.ing.

misowrc

Ja by som sa rád opýtal, či aj pri rekonvalescencii, už po opusteni nemocnice a naslednej dijete môžem byt prenašačom vírusu...

RNG

Pozri na temy pecen, cistenie, regeneracia(selen, sylimarin,alfa lipoicka kyselina)
Menej bielkovin,menej tukov, ziadne vajcia a cokolada viacej tyzdnov.
Z tukov nedrazdivy je kokosovy olej, ktory nepotrebuje zlc na stravenie.

evula

ahojky, ja som to tiez mala, takze co Ti viem poradit, ziadna fyzicka namaha, pokial to malo stredne az tazky prebeh, tak pol roka dieta zamerana na setrenie pecene, teda vsetko iba dusit, ziadne cerstve pecivo, iba ak den stare, setrenie sa... najdes si taku dietu na googli... a musite si davat pozor na prechladnutia a vycerpanie organizmu, lebo ja ked nachladnem alebo mam stresy, tak hned sa mi zas zvascia uzliny :-( inak pohodicka.. drzim palce