zmrzlina,priberiem????

adi

Rebecca, ja mam tiez strasne rada zmrzku a v lete si ju kludne dam aj kazdy druhy den. Nic nepriberies, preco by si aj mala. daj si zmrzku, len uz potom nejedz ziadne sladkosti, ak to vydrzis. A leto uz mame dost dlho a ziadnu hnacku z nej nemam.

vlasta

Smotanove zmrzliny obsahuju 55 percentnu doporucenu davku cholesterolu na den. Takze ked si das zmrzlinu inu ako ovocnu, do konca dna mozes byt tak maximalne na jablkach. Ja si to strazim tak, ze si kupujem zmrzlinu v obchode v kelimku, aby som mala prehlad o nutricnych hodnotach a vyhla sa hnacke zo zmrzliny kupenej v stanku a kornutku.

Certik

rebecca, aku zmrzlinu tak pojedas? nemozem povedat, ze by som nejaku extra dobru zmrzku jedla na slovesku. radsej si kupim nejaky nanuk.

zmrzka

rozmixuj si jablka, ak ceš pridaj trochu cukru a zamraz ... budeš mať fajnu mrazenu ovocnu dreň ... možno ti viac budu chutiť jahody, maliny ... :P takk a už viem čo robím zajtra - mixujeem jablčkaa heh :)

IvanBA

Prečo sa mnohý pýtate na niektoré potraviny či priberiete ? Skúste si polozit otazku na niektore potraviny: Neschudnem od nich ? Jeden zje 10 velkych zmrzlin denne a nepriberie ,druhý zje 3 velke a priberia. Nie sme vsetci rovnaky a kto z Vas co poradite,ze priberie, vidi do neho.

RNG

Ked uz chces vyrabat svoju vlastnu zmrzlinu, zmraz ovocne drene a zeleninove stavy, slad medom a potom mozes hovorit o "zdravej" zmrzline

kosa

rebecca,
zmrzlina aka ICECREAM znamena v povodnom vyzname ZMRAZENA SMOTANA.
opytaj sa ludi kotri boli v byvalom ZSSR, tak tam skutocne predavali mrazenu smotanu, a chutilo to ludsky.
To sa robilo aj u nas ( hlavne na vychodnom Slovensku ktore mozno nevies kedysi bolo spojene z castov ZSSR vo forme NEEKSISTENCIJE HRANICE-tato umela hranica sa postavila az v 1945 roku a eksistuje z neznameho dovodu dodnes) ale casom prisli na to ze mozno robit nie mrazenu smotanu ale zmrzlinu a zacali robit nahradu za mrazenu smotanu- a vymysleli-najprv to bolo mlieko a do toho davali cukor atd atd, v dnesnej dobe su to rozne CHEMICKE ZMRAZENE LATKY, VODA A CUKOR.
teda ak chces mat ZDRAVOTNE NEZAVADNU ZMRZLINU rozumej MRAZENU SMOTANU tak si ju radsej urob sama.
nie je tak skodliva a zarucene nebudes priberat tak ako zo zmrzliny.

hmmmmm

Nie je sladkost,z ktorej by sa nepriberalo (pokial je, prosim o informacie..8}}) , no zaroven nie je ani sladkost, z ktorej by sa chudlo, ale zmrzlina patri medzi to "mensie zlo" a pokial nezjes denne 5 kopcekov, tak by to malo byt v pohode...