27 rocny panic

00

skus si najs babu k sebe rovnu ,tiez pannu a skusajte spolu.nejaka by ti mohla napisat aj sem.alebo ozaj si zaplat slapku.nech sa dari

učitel

musíš sa fakt uvolniť,mal by si si nájsť nejakú skúsenú partnerku,ktorá ťa z toho zaručene dostane,uvidíš stačí raz a tvoje sebavedomie obrovsky vzrastie!ak takú nenájdeš investuj do erotického salonu.no čo ved je to pre ľudí.

kataaaaaaaa

OCH moj zlaty :) ziadnu tauklu hlavu v 1. rade sa uvolni a mysli na to ake jr to super a ze nezlyhas nesmies sa susteredit na to ci ti to vyjde ci nie ci ..... neboj sa a hlavne sa uvolni .... sex nioeje nieco strikne co musis tak a tak ak si s bybou kt. ta vzrusuje urcite sa ti postavi a pojde to NEBOJ SA !! bud odvazny :) a potenie? aj ja sa potim pri sexe :) veĎ ide o vzrusenie tela !!! :)
verim ze do 4ci ti to vyjde drzim ti palusky !!!! PA

bebika

no, mne by sa pacil taky 27 rocny panic z presvedcenia. Jednoducho ak tu pravu este nenasiel tak nesexoval len aby mohol povedat,ze nie je panic.

san

zájdi k profesionálkam a tie ťa dajú do parády uvidíš,že to bude dobré a dostaneš sa z toho ak si ovšem neni orientovaný na rovnaké pohlavie ale to snáď vo svojom veku už dokážeš rozlíšiť.
Prajem ti úspech a napíš či ti to vyšlo na sandzo@seznam.cz

kamilka

nemysli na to, ze sa ma stat nieco vynimocne.. a proste sa to stane same. :-) drz si odstup, bud nad vecou. totalne sa uvolni a hlavne zapoj svoju fantaziu, predstavy! sex sa zacina v hlave..

sdrth

musis sa ukludnit a uvolnit, nesmies sa stresovat ale bat ze zlyhas, ber sex ako zabavu a nie ako nieco v coom musis podat neaky vykon