Riťka

Chester

basa mas uplnu pravdu...100 ludi 100 chuti..A tito dvaja co mi to napisali ,tak im sa take daco asi nepaci...Respektujem ich.

basa

Chester...ani sa s takymito ludmi nebav,nikdy nepochopia,ze pokial nieco chcu obidvaja partneri,to je jedno ci sado maso alebo analny sex alebo si vymenia v posteli ulohy....je to len ich osobna vec

Chester

Durch nikomu sa nepcham do prdele ako si to tu napisal.Evickaska,hadam jej ju nechcem lyzat ked pride z wc.Si normalna?Kolko mas rokov?

durch

pre drvivu vacsinu ludi je to abnormalita ,,uchylnost,ale ty sa asi rad pchas kazdemu do prdele no a so svojou si tak zasiel daleko ze jej ju aj vylizes,,co nemas penis???

evickaska

podla mna to nie je normalne.Ja som na to priam alergicka, ked sa mi priatel "priblizi" k analnemu otvoru prstom a nieto este lizat! ved to je nenormalne nehygienicke a mne je to fakt strasne neprijemne... :(

kkq

Keby si bol nenormálny, to by sme už boli dvaja. Mne to ta moja tiež nechcela dovoliť, najprv, ale teraz, pohodička, a keď sa dá na koníčka a pekne tu prdelku na Teba vyšpulí, to uvidíš čo je to za vzrušo. :-))

Chester

Uz som si myslel,ze som daky divny,ked ma tak vzrusuje zadok mojej frajerky.Pockam,uvidim casom,mozno ze mi dovoli aj to,po com este tuzim.