Medzi prsia... ako??

Príspevok v téme: Medzi prsia... ako??
D_nika

Mam otazku. Mam take vyvinutejsie prsia a priatel ma rad, ked ho tak vezmem medzi ne, ked robim oral, len neviem ako by som to mala robit poriadne, lebo mam pocit, ze sa vela nepohnem, ze ho nevzrusim velmi, alebo tak... Mozte mi dat nejake tipy - zienky, ako to robite a muzi co vas vzrusuje pri tom???

kkq

A čo tak Ty ležíš na chrbáte, on je rozkročený cez Tvoje prsia, Ty si ich len stisneš a všetok pohyb medzi nimi riadi on. Trošku vlhkosti to myslím že určite chce, ale pľuť?? Stačí občas zobrať do pusy.

D_nika

bebekeks, to mi pride dost divne plut mu nanho... ja by som sa tiez netvarila dvakrat nadsene, keby mi tam plul... okrem toho, zabudla som dodat, ze vzdy sa k tomu dostanem, ked lezi... zakon schvalnosti... a este... ked som mu to robila nasucho, netvaril sa nejako pohorsene... cize ani prsia si slinit nechcem..
-- to si uz niekedy vazne zazil, ci to si odkukal z porna???

dalsi navhr????

bebekeks

PRSIA SI PORIADNE NAMOC,NASLIN ALEBO POUZI LUBRIKACNY KREM.nESKUSAJ TO LEN TAK NASUCHO,LEBO TO MOZE BYT TVOJMU PRIATELOVI NEPRIJEMNE.NAJLEPSIE KED TY SI NA ZEMI A TVOJ PRIATEL SEDI NAPR NA STOLICKE.POHYBUJ SA CELYM TELOM,PEKNE HORE A DOLE,SEM TAM MU NAPLUJ NA PENIS A TVAR SA SEXI,DRZ SI PRSIA PEVNE ABY SA TI PENIS NEVYSMIKOL