Hrčka v prsniku u deti

Vikcu

Ahojte,už pár dní si sledujem prsia,lebo sa mi zdalo,ako by som tam mala nejakú hrču. A dneska ma od rána bolí ľavé,cítim to,ako by som mala svalovku,keď si natiahnem ľavú ruku hore,tak citim,že sa mi to úplne naťahuje. Bolí ma to hore na kraji pri podpazuší. V rodine nikto nemal rakovinu prsníka ani nádor,veľmi sa bojím,keďže mám 13 rokov. Zatiaľ som to nepovedala mamine. Pred dvomi rokmi ,keď mi začali rásť prsia,tak mi lekár povedal že je to v poriadku,lebo aj vtedy ma to bolelo.Mám 3 dni pred menštruáciou,môže to byť tym alebo stresom? Ale nikdy pred tym ma to nebolelo. Týždeň pred menštruáciou ma vždy bolia prsia,ale keď to dostanem tak ma prestanú bolieť,aj kamoska mi hovorila ,že aj ju bolia pred menštruáciou. Prosím poradte mi.

Tomashe

Ahojte prosím mám 12 rokov a som chalan. Našiel som si hrcu na pravom prsníku. Nebolí ma a dá sa s nou.hýbať. Strašne sa bojím lebo moja babka prekonala rakovinu prsnika. Prosím pomoc

Pttt

Caute som chlapec mam 15 a mam malu hrudku cca 1-2cm velku obcas to boli a bojim sa lebo moja babka ma rakovinu prsnika

Natala

Mam 16 a som na cele leto na prazdninach 3000 km od domova a maminy aj sedim v izbe aj nahmatala som si hrčku v pravom prsniku ale ani ma neboli ani nič co to može byť?

Natala

Mam 16 a som na cele leto na prazdninach 3000 km od domova a maminy aj sedim v izbe aj nahmatala som si hrčku v pravom prsniku ale ani ma neboli ani nič co to može byť?

Novic

Dobrý deň, mám 14 a v ľavom prsníku tak na spodku v nútry prsníka som si nahmatala hrčku, je vo veľkosti ( približne ) 2-3cm a myslím že sa nezväčšuje. Niekto tu písal o tom kuracom mäse, a áno, ja mám veľmi rada mäso a najmä kuracie. Mne sa zdá že tá hrčka ( nepamätám si presne ) tam bola už dávnejšie ale nerišila som ju, v septembri alebo v októbri mi brali krv ale za iných účelov. Boli pozitívne a všetko bolo v poriadku.. Neviete čo to môže byť ?

Anomym

Moja mamina prekonala rakovinu prsnika. Mam 13 a pravy prsnik mam vacsi ako lavy. V pravom som si nahmatala hrcku (tak na kraji) bojim sa

Kika.funky

Dobrý den vám prajem , ja mám 14 rokov a našla som si tiež bolestivú hrčku na pravom prsníku , rodičom som to povedala asi po mesiaci lebo som sa bála tak sme šli ku doktorovi ten mi spravil ultrazvuk a tá hrčka čo som si našla má 2,5 cm a našiel mi tam dalšie 3 ktoré majú okolo 15 mm jeden lekár povedal že je to nádor , druhý že je to odumreté tkanivo v ktorom je cista tak čomu verit?? .... u lekára som bola asi pred tromi týždnami a ten povedal že v septembri mám príst na kontloru a že ked sa mi to zvačší tak pojdem na operáciu , ale neviem načo čakat ked sama cítim že to mám vačšie a furt mi to rastie , ale tak to ma ani tolko neštve ale hrozne to bolí ... viete mi niečo nato poradit ? stretli ste sa už y takým prípadom? lebo lekár povedal že sa z takým prípadom ešte nestretol lebo že mám na to velmi málo rokov ...

knaja

Vobec sa nelakaj!!! Ja som vtedy prezivala to iste a ze mozno "zomriem". Nie je to nic, to same prejde, hlavne klud. Uplne v pohode si mozes davat octanovy obklad, ale nestlacat a ani nic prip. kupit krem fix, ale podla mna, netreba nic s tym robit a zbytocne v tom nesparat. Hlavne sa ukludni, nie si prva a ani posledna. Skus pit nejaky cajik napr. nechtikovy, mysi chvostik.