mrtvy plod

lea

mabellka, to muselo byt depresivne v tej nemocnici. to tych doktorov nenapadne aby nemiesali rozlicne diagnozy? vsak ako sa musia zeny po spontannom potrate citit vedla tehotnych? mama hovorila ze za socializmu davali naschval na izbu zeny po interrupcii s tehotnymi, akoze vychovne

kola

mabellka,drzim ti palce,neboj sa zvladnes to,teraz to je este bolavucke.ja som si pri malej ani nepripustila,ze by to nedopadlo dobre.a nepocuvaj ani take veci,ze priroda vie co robi.aj prirode treba obcas pomoct,a my co sme lezali baby na udrziavani,mame vsetky krasne zdrave deti,sme v kontakte,a porovnavame si ich,ako nam krasne rastu.ty si uz teraz kup vitaminiky,najlepsie od a-z,aby si bola pripravena.velmi ti(aj ostatnym babulkam/s rovnakym problemom drzim palce.

orešanka

Ahoj mabellka.
Čítala som tu veľa rôznych názorov a niektorí nevedie o čom píšu, čo je pre nich aj dobre. Ja som potratila 1. februára. Tiež to bolo spontánne ale s tým rozdielom, že od začiatku to nebolo v poriadku a mala som problémy. Ten pocit beznádeje a zúfalstva keď som 2 týždne čakala na verdikt, by som nepriala ani nepriateľovi. Trvalo dlhší čas lež som sa spamätala a tak ako ty, som nemohla vidieť tehotné a mamičky s malými deťmi. Vždy keď si na to spomeniem je mi ťažko. Teraz som tehotná a stále sa pozorujem. Už to nie je ako pri prvom tehotenstve (mám syna). Každé pichnutie analyzujem. Zo začiatku som mala mierny výtok a stále som chodila na toaletu či nekrvácam. Už som sa trošku ukľudnila a teraz už cítim pohyby takže viem, že to je v poriadku. Prajem ti veľa šťastia ale vysporiadať sa s tým musíš ty s pomocou priateľa, nič iné ti nepomôže.

Kala

Mabellka, som rada že si sa ozvala. Netráp sa, tak to malo byť. Určite mal Pánbožko dôvod, aby ťa pred niečím uchránil. Možno by bolo postihnuté a ty by si to ťažko zvládala. Držím ti palčeky, aby si aj ty držala v náručí svoje vlastné zdravé a krásne dieťatko.

mabellka

naozaj dakujem vsetkym za prispevky, ja sa citim na dietatko pripravena a moj partner ma v zivote do nicoho nenutil...zakrok prebehol v poriadku. Ked som sa prebrala vela som plakala. Je to hrozne po fyzickej a aj po psychickej stranke, bola som vsak na izbe s babou co prisla o dietatko v 6 mesiaci. Mala to horsie ako ja. a najhorsie bolo, ze ste priamo s tehotnymi a vidite ako sa vytesuju a vysnene cakaju na porod...toto bolo najhorsie. Tak som cely cas pozerala v izbe telku a ako tak som to tam pretrpela. Po fyzickej stranke som uz v poriadkuku a ta psychicka - dufam, ze sa coskoro s tym vyrovnam, lebo ked niekde vidim kocik alebo tehotnu mamicku tisnu sa mi slzy do oci. Musim byt silna.....

marcelka

pre mabellka,nič si nerob z člena menom pedroo.Ja som mala 18 keď sa mi stalo to isté čo Tebe.MYslela som,že to neprežijem.A.....dnes po 11 rokoch žijem s manželom+troma deťmi.Aj keď financie nie sú bohvieaké ale nie je nič krajšie keď Ti povedia po takejto skúsenosti,že bábo opäť čakáš a ste obaja v poriadku.Držím palčeky a ver,že jeden obláčik patrí Vášmu dieťatku.Neboj bábo raz určite budeš mať.Drž sa a držím palce.

ninka-emmka

jasmina,prepac teraz som si az vsimla ze si to tiez zazila.No este k tomu veku ja ked som mala 20 som tiez tak uvazovala (materialne) a vtedy som aj mohla mat deti.Tiez sme s partnerom chceli mat vsetko zabezpecene a az tak babo.Precestovali sme uz strasne vela.Mam 34 dom ,2auta,perfekntnu pracu ,od 30-tky aj problemy s crevami a tie mi nepraju mat babo.Teraz uz obaja vieme ze vtedy by sme to male vedeli uzivit a vychovat aj bez tychto veci.No je to vec pohladu kazdeho.Ty si sa s tym vyrovnala po svojom , ja teiz.

ninka-emmka

jasmina,ak si nepochopila ta stranka aj ked je deprimujuca mi pomohla sa pozbierat.Ako som pisala po prvom potrate to bolo dost blbe (ak si to nezazila nevies).Ked som ju citala tak som si uvedomila ze ja som ,,NIC" nestratila oproti tym zenam .A upadnut do depresie ??? asi si sama tiez uvedomi co je ,,LEPSIE" stratit.