Ako schudnúť

dandala

Valery, ja si neviem predstavit že by som bola tučná, asi by som ani von nevychádzala a tlstla ešte viac, a s tým sebavedomím, fakt to zvyšuje aj to zrkadlo, aj ked vidíš obdivné pohlady, ale hlavne sa super citím

valery

a este sa casto obzeraj naha v zrkadle. velmi casto! znie to blbo ale to fakt pomaha k vacsiemu sebavedomiu. zvyknes si na seba a zapacis sa sama sebe. potom ked budes mat dobru naladu pojde fakt vsetko lahsie ako pise dandala. a bude sa ti lahsie chudnut.

dandala

V prvom rade si prefolmuluj otázku - nie ako schudnúť (a potom sa tešiť ako sa zas budeš môcť napchávať) ale ako ostať navždy štíhla a prestať mať problemy s váhou. všetko je v hlave, uvedom si, že jedlo bude pre teba len niečo aby si mohla chodiť, robiť...nie hlavná vec v živote, samozrejme občas, pár krát do mesiaca si pochuť na čom chcešš, ale každý den zjedz len tolko, aby si ssi to večer mohla vymenovať a bud v pohybe. Velmi pomáha aj dobrá nálada a chuť do života, zvýši sa činnosť št.žľazy, pozri sa okolo seba a uvidíš, že smutní ľudia sú pomalý, v´čšinou tučnejší...Chceš sa predsa páčiť sebe, chalanom, iným ženám, je to úžasný pocit mať zo seba radosť, držím palce!