Neviem o čom kecať s babami

Príspevok v téme: Neviem o čom kecať s babami
lockhead

Mám 21 rokov a som ešte panic. Ešte som sa vôbec zo žiadnou babou nebozkával a ani žiadnej som nedal ani pusu. Ani ona mne :-). Absolútne neviem o čom by som kecal s babou. S kamarátmi sa celé hodiny rozprávame o PC hrách, vede a technike. Prakticky ani nerozprávam, iba keď som si istý, že mám čo povedať. O čom sa vlastne rozprávajú baby? Vypočul som si jeden "babský rozhovor"
-70 % o chalanoch
-30% o nákupoch a iných somarinách (podľa mňa). Ak si baby myslia, že my chalani kecáme o nich tak sú na veľkom omyle. Aj keby sa našla spoločná reč( o hudbe, neviem vôbec ako sa zoznámiť.
Pri chalanoch si poviem čo chcem aj čo nechcem. Ale pri babách je to o inom. Mám veľké morálne zábrani.

domino9495

Stara tema ale pripojim sa kedze urcite mnohi z vas si tuto temu precita poradim vam tolko budte sami sebou nebojte sa rozpravat opytaj sa napr co rada robi povie ti napr rada sportuje a uz je tema opytas sa jej aky sport mas najradsej povie napr futbal a uz zas nieco otom povies a stale sa nieco najde nieje sa coho bat :) a ver mi ze ked aj ti jej budes odpovedat tak aj ona sa ta bude pytat a uvidis pojde to tak ze ani nebudes verit :)

barijor

Prosim desifrujte mi tuto spravu ja somju asi nepochopil:to nwm.. ale ked mii niecoo chces povedat.. tak to povec a nepiss.. pisat viee kazdii takze..dufam ze too chapes.. neber sii to za zle.

GiovanniX

proste musis najst take dievca,s ktorou si rozumies,ja napr.par rocne NET kamosky mam a kazdy den mame o com kecat

Inner

no neviem, odkial si zobral, ze 70% rozhovorov zien je o chlapoch a 30% o nakupoch (asi privelmi pozeras TV, bez urazky), ale ak sa privelmi budes zaoberat temou, nikdy nebudes uvolneny. Proste hovor, co ti napadne. Pokojne aj o vede a tehcnike, ja si toto napr. rada vypocujem. Tem je milion, hovor o veciach okolo seba, hodnot ich, pytaj sa jej na nazor. Potom sa dostanete ku vselicomu. Pochval jej dobru naladu, ze co jej ju sposobilo, potom povedz ty, aky si mal den, co ta potesilo... sustred sa skor na pozitivne veci, negativa zbytocne len zatazuju. Usmievaj sa, venuj jej pozornost, ocny kontakt, bud zdvorily.... dolezity je dojem a tvoj ostrovtip. Ak ju rozosmejes, je dobra cesta ;-)

poradim

poradim ti .....najdi si nejaku ukecanu babu ktora vzdy najde nejaku temu a ty sa k tej teme len pripojis... je jedno o com bude ked nebudes vedet co povedat tak si vymyslaj.....

stanley

Nieje GAY....ja som bol na tom podobne, ale tak v 15-17 rokoch...no skús sa najprv rozprávať len tak s kamarátkami a o známych a a o tom, čo sa stalo kde...napr. aj so spolužiačkami, ako tréning...a ono to príde..veď predsa, keď nejakú spoznáš, je milión vecí, na čo sa opýtať...alebo ju zober si niečo zahrať v bare...futbal, biliard, šipky a ono sa to rozbehne...poprípade aj alkohol....ale len kus...mne to pomohlo o 1000%...potom sa pochváľ :))