Ranka

Príspevok v téme: Ranka
shy.girl

Ahojte, vedel by mi prosim nietko poradit? Som este panna, s priatelom uz ale mame intimny zivot. Naposledy ma tam dole trosku poranil prstom (pysk hanbia z vnutornej strany) a ostala mi tam mala ranka, ktora ma boli a mam aj mensi vytok s krvou (ale len minimalny). Predpokladala som, ze sa mi to samo od seba zahoji, ale stale ma to boli (pri vykonavani malej potreby)... Neviem, co mam robit. Existuje nejaka pomoc? Prosim poradte mi. Dakujem.

iva1234567

Ahojte baby pjosim pomozte mi...neviem co mi je ale mam pred vstupom do posvy na lavej strane veciu kozku ako na pravej a az taku do hneda tjosku:-(a bojim sa co to mam pjosim pomozteee:-((

jaja

môže ísť aj o to, že ti tam prstami zaniesol infekciu-vtedy sa ti to len tak samo od seba nezahojí, resp. bude sa to hojiť dlhšie a ťažšie
na tvojom mieste by som nečakala kým to bude horšie a navštívila lekára nech sa ti na to pozrie

macik

Hmmm, ta ranka sa zahoji urcite, zrejme pojde len o mechanicke poskodenie pokozky, to by nemalo byt nic vazne, ale zaujalo ma, ze si este panna, ale uz intimne zijes. Tomu mam ako rozumiet? Ten krvavy vytok by ma rozhodne viac znepokojovalto. Lebo ak ti to tvoj partner robil rukou, mohol ta bud poranit, alebo zaniest nejaku infekciu, alebo pretrhnut panensku blanu. Ten posledny pripad by bol v pohode, ale v ostatnych dvoch by som rozhodne zasla ku gynekologovi, krv po styku by mohol byt problem!

venuša

No je to na vlhkom mieste, takže sa to určite ťažšie zahojí, ako na inom mieste. Ale nebolo by zlé, keby to videl aj gynekológ. Nechcem ťa vystrašiť, ale veľký problém môže byť aj z malej ranky.