Matrix - vlasova kozmetika

koalka

ahojte, nechcela som zbytočne zakladať novú tému, tak píšem do tejto.
Viete mi niekto poradiť kde by som dostala kúpiť farbu na vlasy Matrix, najlepšie v BA prípadne nejaké stránky vyskúšané.
Ďakujem.

brilliantno1

Ahoj, ja som s vlasovou kozmetikou MATRIX veľmi spokojná.. Chcela si vedieť cenu. Šampóny z kaderníctva do ktorého ja chodím stoja 7,6 eur a balzámy na vlasy 9,6 eur.

sonka

Ja som použ. Gliss kur aj som si ju pochvaľovala, kým som nevyskúšala šampňony z lekárne. Tie sa mi osvedčili omnoho viac. Taktiež teraz mám radšej šampóny a bazlamy l´oréal ako Gliss kur. Čo sa týka Matrix kozmetiky, tak skúsila som i tú, ale v kaderníckych salónoch je predražená a vraj na nete sa dá objednať lacnejšie, čítala som to už tu na fóre, ale žiaľ neviem o tých stránkach, kde sa dá objednať. Neviem niekto?

nickie

hej suhlasim,aj glisskur je skvely ja pouzivam sampon na hnede vlasy,uzasny a nadherne vonia a takisto masku na poskodene vlasy s 19vyzivnymi latkami,stoji 189skk vlasy su po nej hebke ,leskle a uhladene,nie su suche a su prijemne na dotyk

nickie

puma16:
neviem,ale preco si nekupis radsej normalne tu kozmetiku vkadernictve? ja si ju tam uz dlhodobo kupujem,byvaju tam niekedy aj vyhodne sety