co s tym pocitom?

Príspevok v téme: co s tym pocitom?
karla

Bude sa to zdat cudne, ale mam blby pocit, ked sa mam s priatelom bozkavat na verejnosti alebo ked ma doma pred rodicmi chyta za ruku, no neviem preco. Casto sa podvedome odtahujem a on len nechapavo na mna pozrie, ze co sa mi robi.Ak sme sami dvaja je to v pohode, ale ked sme u nas doma alebo niekde pred kamosmi, len trpim ako sa to bude vyvijat. Mozno je to tym, ze som doma mala striktnu vychovu a nasi sa za ruku doma nechytili ani v sukromi,ale velmi mi to strpcuje pekne chvile,lebo pre mna vtedy zacinaju byt neprijemnymi.Co s tym?

123456

no... to poznam... ale ja som na strane tvojho priatela a moj priatel je ako ty... a tiez to neviem poxopit, preco sa tak sprava... ked sme s kamosmi tak sa ma ledva dotkne... ale my mame teky zvlastny vztah tak kaslem na to :D ale chystam sa ho na to spytat...

sisska

no ja mam podobny problem, je to o to tazsie,ze moj chalan je moj prvy a navyse rodine sa nepaci, im by v podstate nevyhovoval nikto, ale treba dufat,ze si zvyknu, NEBOJ, chce to cas

babenka

poznáme,je to vychovou,mas pravdu.A mam hodne priateliek,ktore to iste zazivaju.Dokonca pred rodicmi nevedia so svojimi laskami ani telefonovat,ak,tak su chladne,strucne,boja sa vyjadrit pocity nahlas.V rodine to brali vzdy ako nieco o com sa nehovorilo,co sa neprejavovalo...ale ty to chces,lebo je to prirodzene,nie je to pre teba prirodzene len pred rodicmi alebo ludmi,lebo ta naucili,ze to nema byt.

damaxy

Nezdá sa mi to čudné,ja by som si intímne veci nechávala aj nechávam pre seba.Držanie za ruky na verejnosti mi nevadí a to aká si je určite vplyvom výchovy.Skús byt sama sebou.Možno to nepríjemné odplašíš.Za lásku a svoje city sa nehanbi a nemysli si,že všetci pozerajú na teba,možno postupne to príde.