začínajúca celulitída

minkusik

najlepsie priti celulutidove zabaly v poprade vo wellnesse kde pracujem s luxusnou kozmetikou maria galand. je to vynikajuce. mala som to na sebe, aj lymfodrenaž. a skutočne to pomaha.Robim tu všetko aj na ine problemy sa zameriavam

minkusik

na na prvý stupen celulitidy je dobra lymfodrenaž,ak nezlepsiš životospravu prejde do 2 stupna,dobre su proti celulitidové zabaly,kozmeticka lymfodrenaž

carmen 1

Sunny !!!! skus lynfodrenaz (lynfodrenazna masaz) v kozmetickom salone. Celulitidu maju uz aj deti, je to aj v stravovacich navykoch, aj v cvicenie, aj v prekrvovani pokozky. Staci male pribratie, nasledne schudnutie a pod. Proste len mala odchylka. Gely len vyhladia pokozku napr.Loreal alebo Avon.

age44

schudnut! celulitida je vlastne podkozny tuk, ktory je takto vidiet. ale schudnut zdravo - pohyb, zdrava strava, ovocie, zelenina, vlaknina. aby si sa zaraz nehlasila do fora ku anorektickam :-)

flower

na celulitidu najviac vplyva zla zivotosprava, stres, nedostatok pohybu a pobytu na cerstvom vzduchu, dlhe sedenie v kancelariach. zakladom je dostatok pohybu, musite sa vela hybat, nesediet prilis casto a mat spravnu stravu. ale vhodne su aj masaze. masaz takisto pomaha vyrovnat priehlbinky a zosuverenu koru sposobenu dlhodobo neosetrenou celulitidou. vyskusajte taktiez kremy proti celulitide. na trhu je ich plno, len treba vyskusat, ktory vam bude najviac vyhovovat.

agina

Sunny aj ja to mam, ale robim si striedavu sprchu /tepla,studena/ a pouzivam anticelulitidove gely.Hadam pomoze.Aj slnko robi zazraky.

elwin

aj ja take mam, poradte jak s tym het...
ale inak mne to zacalo miznut odkedy som sa zacala zdravo stravovat aj ked este kusocek to mam