pomozte mi schudnut...prosiiiiiiim

Príspevok v téme: pomozte mi schudnut...prosiiiiiiim
nespokojna...

prosim vas o radu...vazila som 67 kil,potom som schudla na 60 dlho som si vahu drzala...ale nejako prisiel priatel...zacalo sa vyvazanie v aute a sladkosti...a nemala som cas ani poriadne jest..same bagety...potom som priberala a priberala...az sa vaha vysplhala na 70 kil...mala som zo seba strasne depresie a tak som zacala zase cvicit...schudla som 3 kila...ale nejako to dalej nejde...a pripadam si strasne tucne...a niekedy mam pocit ze stale priberam...prosim poradte mi nieco...tych 7 by som chcela dat dole...poradte mi nieco ucinne...dakujem

ethel

veru ten šport nevzdávaj...ja som si tiež upravila váhu až po pol roku...pomaličky postupne..a vtedy je to aj zdravšie

dodka

moja mama chodila denne na aerobic a prestala jest sladke. Mala tu istu vahu asi pol roka a potom v priebehu dvoch tyzdnom schudla 4 kila a ani nevedela ako. takze to s tym sportom nevzdavaj :)

flower

urcite uz poznas tie osvedcene recepty alebo skor rady na chudnutie: jest mensie porcie pocas celeho dna 5 az 6 krat denne, pit dostatok tekutin, po siestej hodine uz skus nejest, no a zaroven vela pohybu. ked to budes striktne dodrziavat, uvidis, ze sa sa ani nenazdas a po case ziskas tvoju vytuzenu hmotnost. len nestracaj nervy, hlavne velku trpezlivost. ved ako sa aj hovori: pomaly dalej zajdes. drzim ti palce!:)

ethel

cvičiť....denne aspoň hodinu a upraviť si životosprávu.Kamarátka mala presne tie isté hodnoty ako ty a chodí bicyklovať denne..už schudla.