Kolko vlasov vam vypadne pri umyvani vlasov?????

neva

v nedelu som si dala tú námahu a snazila som sa zachytiť všetky vypadnuté vlasy počas umývania, oplachovania, česania a tiež počas sušenia - volného na vzduchu. Bolo ich niečo cez 150 ks. Pritom všetky vyšetrenia mám údajne v poriadku. Už tomu nerozumiem.

flower

zdravemu cloveku za den vypadne asi 15 az 100 vlasov. u kazdeho je to individualne. pricin vypadavania vlasov moze mat vela pricin. moze ist o nedostatok vitaminov a zinku, hormonalne poruchy, problemy so stitnou zlazou ci dedicnost. treba svoju stravu doplnit o vitaminy, hlavne zinok. na trhu je i mnoho pripravkov proti vypadavniu vlasov, ktore je dobre kombinovat s vlasovymi vodami s obsahom zihlavy ci samponmi, ktore su urcene na specialnu starostlivost na padajuce, oslabene vlasy. tabletky nezaberaju hned, az po niekolkych mesiacoch, preto treba mat trpezlivost. pri problemoch s vypadavanim vlasov treba vlasy setrit - nepouzivat susice na vlasy, vlasy nefarbit ani neodfarbovat, necesat prilis drasticky, najma ked su mokre. po umyti treba vlasy oplachnut studenou vodou. z domacich receptov je vhodne pit zihlavovy caj. ale ak ziadne pripravky nepomahaju treba jednoznacne navstivit lekara, moze ist totiz aj o urcity zapal v tele, o ktorom nemusis vediet.

neva

mám polodlhé vlasy a tiež mi velmi padajú. Pri umývaní - pri oplachovaní a rozcesávaní je toho tak za dve hrste, až ma strasie vždy sa bojím, že mi nič nezostane, ale este ich mám našťasie dosť. Užívam vitamíny na vlasy, ale nevidím žiadny účinok.

neva

mám polodlhé vlasy a tiež mi velmi padajú. Pri umývaní - pri oplachovaní a rozcesávaní je toho tak za dve hrste, až ma strasie vždy sa bojím, že mi nič nezostane, ale este ich mám našťasie dosť. Užívam vitamíni na vlasy, ale nevidím žiadny účinok.

vin diesel

ked som mal este vlasy :D, tak mi vypadlo denne mozno desat vlasov. Teraz mi uz nepada nic - urobil som s tym kratky proces... :D

poliewoocka

Denne cloveku vypadne v priemere 100-120 vlasov.Ja ich nepocitam:)No ked si aj ja umyvam a potom rozcesavam(ma sa rozcesavat od koncekov ku korienkom,nikdy od hora dole,lebo si ich vytrhas este viac)sa mi zda,ze ich je dost:(taky chumac...