Môj synovec berie drogy!

nnnuuu

Jedinou pravou drogou je hudba. Keby bolo na mne, tak každý Slovák by musel hrať na hudobný nástroj a všetci by sa to museli povinne učiť už na základnej škole. Čo sa mi učíme je zabíjanie času. Ja mám v pi.i, kedy išiel trebárs Napoleón do Ruska a čo ho tam do.ebalo. Minulosť je pasé, žijeme teraz a teraz sa musíme mať dobre a nie predtým, ani potom. Závislosť takisto možno riešiť len substitučnou formou, že jednu drogu nahradíme inou, inak sa to ani nedá.

pernikarka

PRedovsetkym musi on sam chciet prestat. Inac mu nepomoze ziaden psycholog ani liecenia..
Kto skusil pernik a siel na nom uz nikdy nanho nezabudne. Do konca ho budu trapit chute aj ked sa rozhodne abstinovat. Je to velmi tazke.. uz nikdy nebude nic ako pred tym.. je z neho iny clovek. Piko berie hodnoty a dusu. Tazko sa toho vzdat..

frontman

ak je to v takomto stadiu, rodicia nesmu tolerovat skutocnost, ze ich okrada.
tym ho len podporuju.
jeho foter by ho mal vychovne zmlatit, nie za to, ze berie drogy, ale za to, ze im kradne veci.

panik-a

uz som odhlasena, idem spat -vies, aj ked to znie velmi surovo -bud ich preberie syn -invalid(alebo mrtvy syn), alebo syn, ktoreho chytili s drogou -syn, ktory pojde na vela rokov sediet.Potom pochopia -co je vacsia hanba a vacsia bolest.

eliska

Predvcerom odpadol rovno pred svojim otcom,a ten miesto toho aby zavolal sanitku,cim by mu velmi pomohol,ulozil ho do postele a isiel do roboty.Musi predsa zarabat aby jeho deticky mali znackove oblecenie,to najlepsie jedlo a kvalitnu elektroniku.Pritom v nemocnici by ho dali aspon nachvilu dokopy a myslim ze by ich prinutili zacat nieco robit zo svojim synom.

elle

Aj psychicke, aj fyzicke. Odvapnuje kosti, kazia sa zuby, velakrat vznika falosna sexualna orientacia alebo sex. uchylka, tyky, modriny na nohach....des!