Onychomykóza - pleseň nechtov

falimme

ja odporucam na nechtovu mykozu pripravok Canespor - -odkaz odstránený- specialne na nechty, je velmi ucinny, lebo posobi pod specialnou naplastou a je to teda znasobene posobenie, nanasa sa len 1 x denne, na noc, ked su nohy v klude, treba to poriadne preliecit, tak dlho ako sa pise v navode a zarucene budete mat od mykozy pokoj, Canespor totiz prelieci aj nechotve lozko do hlbky

analyn

veruna, lovas942.......stale si nepochopil?? pises z jedneho pocitaca pod rozlicnymi menami. k tej pedikurke by som nesla ani zadarmo, ked potrebuje tuto nekalu reklamu.

analyn

veruna, lovas942.......stale si nepochopil?? pises z jedneho pocitaca pod rozlicnymi menami. k tej pedikurke by som nesla ani zadarmo, ked potrebuje tuto nekalu reklamu.

lexo 57

BOLA SOM NA šPECIALNEJ PEDIKURE V RUžINOVE A MALO SOM PLIESEN NA NOHACH CHODILA SOM K LEKAROM A NEPOMOHLI MI Až JEDNA PEDIKURKAQ KTORA MA METODU NA LIECENIE TEJTO CHOROBY MI VELMI POMOHLA A VYLIECILA MA Z TOHO AK BUDETE MAT ZAUJEM NAPISEM VAM NA NU KONTAKT JE OZAJ SUPER

Maros75

Lamisil krém-- sa používa na miestnu liečbu kožných mykóz, najmä medzi prstami a na ploskách nôh, na dlaniach, na trieslach a iných kožných záhyboch.Terbinafín je široko-spektrálne antimykotikum, ktoré tlmí rast nižších húb, plesní a kvasiniek a ničí ich. Pomáha pri svrbení a pálení, zastavuje praskanie a olupovanie kože sprevádzajúce kožné mykózy.Pokiaľ sa používa podľa odporučenia (viď odstavec Dávkovanie a spôsob použitia), má Lamisil krém dlhotrvajúci účinok, keďže viac ako v 90% prípadov kožných mykóz na nohách, behom 3 mesiacov nedôjde k návratu ochorenia.Lamisil krém sa používa na miestnu liečbu kožných mykóz, najmä medzi prstami a na ploskách nôh, na dlaniach, na trieslach a iných kožných záhyboch.
Lamisil krém je určený pre dospelých. Skúsenosti s použitím Lamisil krému u detí sú obmedzené a jeho použitie u detí sa neodporúča.

mimkaaa111

Ja mam plesen na palci na nohe uz par rokov,bola som raz u koznej este v zaciatkoch a predpisala mi drahy "lak" liecivy,co mi vobec nepomohol a potom som sa na to vykaslala,lebo mi niekto povedal,ze sa strhne cely necht.Nerobila som s tym nic,lakovala som si nechty a uplne som to odignorovala.Dnes po 4 rokoch som sa odhodlala ist opat na kozne,inam a pani doktorka sa zhrozila ze ci mam nalepeny umely necht.A ja ze nie,to je moj...bohuzial. Vysvetlila mi,ze pri pliesni sa necht nestrhava,ale vzhladom na to v akom ho mam stave sa to bude riesit komplexnou liecbou,teda tabletkami na 5 mesiacov a potom zacne rast novy zdravy necht...teda mal by. Poucenie:ist hned k lekarovi a neodkladat a nedat na reci ludi,ktori o tom nevedia nic...a treba kvalitnu lekarku.

Citala som tu jeden prispevok typu "keby to ma moj priatel,rozidem sa s nim",nad cim som sa mierne pozastavila a pokrutila hlavou.Clovek to chyti skor v bazene ako od priatela,co je aj moj pripad a nemusim mat 50 rokov alebo nejaku poruchu v hygienickych navykoch,staci chodit na "kvalitne" kupalisko.Keby je to take strasne nakazlive ako si niektory ludia myslia,mam to uz asi na kazdom jednom prste,lebo som nedodrziavala ziadnu specialnu hygienu na nohy ani nic,co sa v tychto pripadoch zevraj robi,podla toho co som tu citala.

A verte mi,keby moj necht vidi nejaka pedikurka,tak sa ho ani nedotkne...neviem si predstavit,ako by toto co sa nazyvalo necht mohol niekto odstranit