akupunktura a chudnutie

Príspevok v téme: akupunktura a chudnutie
žabka1

rada by som zhodila este par kil, upravou stravy a cvicenim sa mi podarilo 6, ale teraz uz 2 mesiace stojim s vahou a uz ani ta motivacia nie je taka silna ako na zaciatku, kedze vysledky nevidno. Coitala som o babach, ktore si dali pichnut akupunkturu do ucha a schudli. (ja este mam z coho, rada by som tak 7-8kg) Nemate s tym niekto skusenosti? Alebo nepoznate niekoho kto ich ma ? Co to stoji? (citala som, ze cca 800 sk - je to pravda?)
P.S. je mi jasne, ze to nie je zazracna metoda a mozem zrat nonstop a schudnem, chcem len, aby mi to pomohlo popri inych "chudnucich opatreniach"

janicah

Ahoj, ja skusenost s akupunkturnymi ihlami mam a dobru, sice spred par rokov, ale bola som u lekara - liecitela, ktory mi zaroven dal aj dietu, ziadny tyrajucu, ale rozpis bol na jednotlive dni - jeden den mliecy, jeden masovy, jeden ovocny, este dalsie dva, ale presne si to uz nepamatam, mnozstvo urcene nebolo a viem, ze sa popri tom nemal jest chlieb, ale ja som pouzivala ako nahradu cerealne penove chlebiky. Schudla som a kedze som sa neprezierala po skonceni, ziadny rapidny narast vahy nebol. Pravda je, ze mne slo o 5-6 kg, ale to mi stacilo. Sumu si uz bohuzial tiez nepamatam, ale nebolo to nic horibilne. Tak vela stastia

BIBIKA

ja s tým skúsenosť mám a vôbec nič sa nestalo, je to celé len sila sugescie, že ti to do ucha pichli a teraz schudneš. Ja som neni moc sugestibilná tak mi to nič neurobilo. Akupunktúre verím, ale len ak ju robí človek čo sa v tom vyzná, nejaký alternatívny liečiteľ. Lekárom v tomto neverím vôbec. Výborná je homeopatia.