kŕče v lýtkach

majulik13

Jednoducho som vymenila klasickú kilovú za túto a robím s ňou všetko. je cítiť ten rozdiel. aj na mojom zdraví. Prakticky všetko čo doma zješ dávaš aj soľ, takže od toho sa odvíja aj zdravie.Je to ozaj bomba. Je to taký papierový bielo, červeno modrý sáčok

majulik13

Ahojik. No mne asi pred rokom tiež takto lítka robili bordel. Poviem vám je to des. Vtedy mi pán RNG odporúčal soľ ktorú som zohnala len v BILLE volá sa marry je 500gramová, stojí okolo 25sk a ver odkedy ju používam krče úplne zmizli. Pán RNG ďakujem a aj ja sa cítim omnoho lepšia

- mira

Magnézium sa nachádza v dostaočnom množstve v zelených zeleninách. Chemici môžu pozrieť vzorec chlorofylu.
Pri nedostatku minerálov je nutné vyradiť jednoduché cukry, ktoré z tela minerály odoberajú.

mary-anne

rng, vies, ono je to vlastne takto- chirurg ma poslal na sono, lenze tam mi nic nezistili, ziadny zapal.prisla som naspat a chirurg tvrdil,ze ten zapal tam urcite je. jeden vravi to,druhy to. ani sama vlastne neviem,co mi je..

juchuuuu--mineralky neznasam,boli ma z nich hlava, hlavne z takej,ktora obsahuje magnezium. a magnezium pijem aj sumive a aj v tabletkach,takze z toho to asi nebude.takze pricinu neviem.. (mg beriem kvoli migrene)

juchuuuu

ja som mavala kedysi silne krce v lytkach, v noci som sa na to budila, kolkkokrat som z toho az revala. zacala som brat magnezium a pila som mineralku s vysokym obsahom magnezia. preslo mi to a teraz magnezium ani neberiem a uz to nemavam. neviem ako u teba, ale u mna to bolo take \"narazove\" zrejme. skus :)

RNG

mary-anne, kasli na vysmievanie, blokada ciev je zivotunebezpecna situacia. Oni to velmi jednoducho mozu zistit, napr pocuvanim tepu na podozrivej cieve.
Ak to nie je blokada, tak potom mas dost casu na adresovanie inych moznych pricin bolesti.

mary-anne

ano mam ist na pohotovost, ked sa to zhorsi,ale ako viem,ze toto je zhorsenie? ze to spolu suvisi? a co ked je to nejaka malickost a ma tam akurat vysmeju na pohotovosti??

RNG

mary-anne, zablokovane cievy(krvne zrazeniny=trombusy) sposobuju tak isto velke bolesti a mozu viest az ku cvernaniu nohy a amputaciam.
Kedze iste nemas k dispozicii nattokinazu, chod co najskor na pohotovost, tam to riesia injekciami heparinu.
Moze to byt ale aj zapal nervov, vtedy na to pomoze nieco silne antiviralne a rybacie oleje na zriedenie krvi a obsahujuce polotovar na regeneraciu poskodeneho myelinu(nervovej izolacie)