"horúčava"

RNG

Dievcata, co beriete euthyrox na hypothyroidu(znizenu cinnost stitnej zlazy), mali by ste skusit si pridat do tela trochu jodu, popisoval som viackrat transdermalnu dodavku jodu cez kozu pouzitim jodovej tinktury(flak asi pol dlane, 1-2 krat tyzdenne)
Jod je potrebny na hromadu funkcii, ci uz enzymaticke alebo hormonalne.
Odporucena denna davka je prilis nizka, to uz v 80tych rokoch davno dokazali viacere timy lekarov(kto sa zaujima o literaturu, mozem mu ju elektronicky poslat)
Pozrite na temy:cysty, myomy, gangliomy, hrcky , stitna zlaza a podobne

kika1966

Zlata asi preto, že mám 41 rokov. Myslím, že je to skoro a doposiaľ som s menzesom problémy namala. Čo sa týka št. žľazy, keď je von veľmi teplo, mám pocit že ma zadusí. Akoby mi spuchlo hrdlo a zle sa mi dýcha. Tiež to takto cítiš?

zlata

kika preco si myslis ze to nemoze byt prechod?uz len to ze ti meska menzes je jeden z priznakov.treba navstivit gynekologa.urobi ti testy z krvi a uvidis.ale ako pise rng hormonalna liecba by mala nastupit ako posledna ked alternativna nezabera.ja mam tiez podobny problem. mam kolapsove stavy z tepla.beriem euthyrox 100mg.uz striham kalendar a tesim sa na jesen s 15 stupnami kedy ozijem a bude mi fajn.a samozrejme nahanam jodovu tinkturu ako mi poradil rng.

RNG

Moze to mat spojenie aj so stitnou zlazou.
Ale zato mozes skusit zobrat par toboliek yamu, ved mexicki indiani to jedia ako prilohu, podobne ako my zemiaky.
Kedze sa nejedna o liek, ale o potravinovy doplnok, skor to najdes v specializovanych predajniach, vcitane mojich doplnkovych

kika1966

RNG ďakujem. Tie prípravky kúpim normálne v lekárni? Mám problémy aj so štítnou žľazou, beriem euthyrox 50 ráno nemôže to mať spojitiosť aj s týmto?

RNG

Je to hormonalneho povodu.
Na zmiernenie alebo odstranenie je mexicky yam, senovka grecka, GLA z oleja pupalky alebo boraka, progesteronovy krem, damiana a pod.

Netreba siahat na nebezpecne hormonalne liecby