Nervozita, stres, nevolnost

Príspevok v téme: Nervozita, stres, nevolnost
tamka

Ahojte, prosim vas o pomoc. Mam teraz dost \"perne\" obdobie, vela problemov, stresu. Cele dni som napata,nervozna. Kym som doma zavreta, je to este celkom dobre, ale akonahle vyjdem medzi ludi a mam sa s niekym stretnut, pride mi zle, je mi na zvracanie, toci sa mi hlava.Trasiem sa a citim sa fakt zle.Viem ze su to urcite nervy, ale mam toho uz plne zuby. Poradte mi nieco,co ma zarucene upokoji, len ziadnu chemiu, nechcem brat ziadne opiaty ani nic take. Nieco prirodne. Prosim,uz som zufala..Dakujem!!!

mojko

pomôžte mi manzel pije bije nas nezvladam to psichycki dusi ma vhrdle potrava sa mi vracia spet zo žaludka do hrdla zlaknem sa aj strmšieho buchnutia som už vičerpana dost som aj schudla kam sa mam obratit pit nechce prestat.

mojko

Prosim poradte mi mam velku uzkost trapi ma dusenie v hrdle vracia sa mi potrava spet ked daco zjem mam problemi z manzelom pije bije nas nemožem spat čo mam robit.

aljoska

Ak nebude príbalový leták tak na krabičke buseš mat napísané ako to treba užívat.Potom daj vediet,či pomohlo.A skús si kupit ku tomu aj čaj "Na nervy".Tak sa volá,ten si uvar večer pred spaním.

cid

Do teraz som nebarala nic tak snad.Dost sa cudujem,ze som taka mimo, problemy som vascinou zvladala celkom dobre.Asi starnem :-)Ale skusim ten Persen..kolko asi stoji?

aljoska

Nezaručím Ti,že ti pomožu,lebo ako čítam je s tebou už dost vážne.A na mna bol Persen slabý.Prežila som niečo podobné a pomohla mi jedine odborná liečba.Ale vyskúšaj,uvidíš.