nazov temy neviem :(

Príspevok v téme: nazov temy neviem :(
12345

Ahojte... mam taky mensi [obrovsky] problem. Neda sa mi ist na velku potrebu. Idem raz za 4 dni pretoze castejsie vobec nemam potrebu a aj ked to skusam tak nic, ked uz je ten 4 den tak si to riadne odtrpim, niekedy aj s revom.
Je to velmi zatazujuce a naviac trapne sa niekoho pytat na takuto otazku v reali preto sa pytam virtualne.
Neviem ci to nazvat zacpou, ta predsa netrva tak dlho a da sa jej pomoct liekmi, ktore som uz tiez skusala, ale nic sa nezmenilo. Trva to viac ako mesiac. Tekutin pijem dost, stravujem sa pomenej pretoze chudnem, ale moje stravovanie tak trva dobre tri roky, takze v tom by nemal byt problem.
Neviem co mam robit :( Mam viac pit, viac jest, viac sa hybat... Prosim poradte mi niekto, Dakujem.

RNG

Dobry pridavok do jedla(a velmi zdravy) je 1-2 lyzice cerstvo pomleteho lanoveho semena
Okrem rozpustnych a nerozpustnych vlaken obsahuje cenny a potrebny lanovy olej(15%) a mnozstvo lignanov=silne antioxidanty.
Chuti to ako orechy.Da sa to miesat do joghurtov, nasypat na salaty alebo zahustit omacky a polievky.

gregor

Môžeš vyskušat aj prirodnu liečivu vodu ZAJECICKU HORKU ktora je vo večom mnostve prirodne prehanadlo ale ked ju budš pit v menšich davkach ato pol dcl. pred spanim a upraví ti vyprazdnovanie.Horkost vody môžeš upravit mliekom alebo Bilinskov Kyselkov.Možnost zakupenia v lekarny.vela zdaru.

12345

Ahojte, Dakujem za odozvu :)
Tekvicovy olej? To som este v obchode nepostrehla, ale obzriem sa po nom.
Ethel: pijem max 2 litre denne, niekedy menej, viac do seba nedostanem. Teplu vodu nemozem odjakziva len po jednom glgu ma natiahne :( ale skusim rano taku vlaznu. Psylium je co? Mozes to trosku definovat prosim.
Panika: ja som na stravovanie a pitie velmi narocna, iny ako cierny caj nevypijem. Bylinkove ma natahuju ako aj ta voda :( Nie som priberciva, ale proste to neprehltnem :(

ethel

12345- kolko je podla teba "dosť" tekutín? Malo by to byť 2-3 litre za deň,ráno na lačno teplú vodu aspoň 3 dcl...existuje psylium-dostať v lekárni,mne pomohlo...

betar

Urcite sa Ti upravi stolica a mozno aj na trvalo pri uzivani cisteho tekvicoveno oleja - 1 polievkovu lyžičku denne. 0,5 l stoji u nas od 400 - 500 Sk. V Rakusku v potravinovych obchodoch hned pri hraniciach od 5,8-5,96 Eura t.j. do 200.- Sk

12345

Teda Kosa, ja som nepanikarila dovtedy, pokial som nemrkla na temu, kam si ma poslal. Nuz ale teda idem sa do tej temy pozriet ked myslis, Diky.