prehltanie

nora

kvety zla: 1)nemoralizujem a je mi sumafuk,co robis v posteli ty.
2)ak si ty submisivna,to este nezanmena,ze musia byt vsetci,mam pravdu,alebo mam pravdu??!!
3)vyjadrujem sa na verejnom fore a prezentujem SVOJE nazory bez toho,aby som osocovala,alebo sa navazala do inych ludi (ak si citala aj ine moje prispevky),co sa asi nestalo.Preto sa vyjadruj k teme a nie ku konkretnym ludom,tak,ako som to urobila ja.
4)svoje nasprostaste rady co,alebo koho mam ja lizat si nechaj pre seba,alebo tebe podobnych (ktori nevedia prijat iny nazor).
HAVE A NICE DAY....a suhlasim s paganstorm.nech ti chuti...nazdravie

Kvety zla

Nora tak liz zeny ked si myslis ze je to o tolko lepsie :)

Ja si myslim ze na tom ked sa ti muz spravi na tvar alebo do ust nic nie je. Ja mam pocit dobre vykonanej prace, partner je stastny. A len ako druha strana tej istej mince: tak ako wreck napisal ze muzi maju radi pocit dominantnosti nad zenou, tak takisto ja mam rada ten pocit submisivnosti, oddat sa partnerovi, byt dominovana. Prehltanie je akt dovery a odovzdanosti, navyse to povazujem za sexi, rovnako ako cely oral. :)

Nikto ta nenuti robit nieco co nechces, ale nemoralizuj nad vecami ktore ini ludia maju radi :)

nora

wreck:ja by som len chcela vidiet reakciu muzov na to,keby zeny ejakulovali v takom mnozstve a takou konzistenciou,ako muzi...Ci by spokojne a s nadsenim papali...Dovolim si velmi pochybovat.

wreck

nora, som presvedceny, ze keby neexistovalo pecko, aj tak by vacsina chlapov instinktivne tuzila postriekat zenu na tvar alebo do pusy. pecka to explicitne ukazuju, lebo je to vzrusujuce aj len sa na to pozerat. ale ta podstata je niekde hlboko vo vnutri. okrem toho sa mi to zda aj prirodzene, ze pri kureni sa zakoncuje do pusy, podobne ako pri milovani by sa spravne malo zakoncovat do vaginy.

nora

torri:ja viem velmi dobre o com je oral.Ja ho tiez mam rada a doprajem ho aj mojmu priatelovi.Ved na tom nic nie je.Je to normalna a myslim,ze aj oblubena sexualna praktika.Mne slo len o to striekanie na tvar a hlavne do ust zeny.To mi pripada prehnane.

torri

nora.

Vieš,ja mám rád orál,rád to brobim jazýčkom až k orgazmu,viem to pekne udržovať na hladine až ku krčom celého tela ženy a zas spomaliť a tak i 3-4x za sebou a chcem fajočku,lebo pohyb drsného jazyka po žaludi nám moc robí dobre.,no moja mi to nechce,nechcem ju nutiť no moc by som chcel!!! S tym prehltaním a vystrekom do pusy nesuhlasím...je to také primitivne....

nora

pre wreck:heureka!!!aspon niekto to prizna!!ale ved ja proti striekaniu na prsia,na brucho,alebo inde na telo nemam nic..ale tvar a usta???nechutne!!!!a pritom som nazoru,ze nic ludske mi nie je cudzie.mne to ale skor pripada tak,ze vacsina muzov sleduje vela porna,kde to je nejake nepisane pravidlo a potom maju dojem,ze to tak ma byt aj v normalnom zivote.
Ved mne je to na smiech v porno filmoch,ked to na muza prichadza,zena hned do polkaku pred neho a otvara usta,ako kapor na suchu...nonsens...
Ale chapem aj pary,ktorym to nevadi a praktizuju to-ved komu ako chuti,nie??

wreck

nora, ide o dosiahnutie dominantnosti nad zenou. je to este stale pritomne v ludskom genofonde a preto aj u vacsiny chlapov. sex samotny je v zasade dominantnost nad zenou a striekanie na nu je toho zavrsenim. je to tazko vysvetlitelna, podvedoma, hlboko v nas zakodovana tuzba. uspokojitelna je ked vas mozeme postriekat na tvaricku, na kozicky, do pusinky, a pravdaze aj vselikde inde. nemyslim si ze je to pre zenu pochopitelne. musela by byt heterosexualny chlap. :)

nora

ja by som len chcela vediet,co na tom muzi take vidia.Skoro kazdy basni len o prehltani..To uz bez toho ani sex nemoze byt,ci ako?