svrbenie penisu

Príspevok v téme: svrbenie penisu
ze_vraj_ja

ahoj,
chcel by som poradit, ze s mojim dievcatom sme sa konecne odhodlali k sexu a prvy krat s ochranou to bolo OK, ale po druhom bez nej ma na druhy den zacalo svrbiet na okrajoch zaluda. Neviem ako by som to lepsie opisal. Proste to stale svrbi. Ale nejake ocervenanie ani ziadne ine priznaky nevidim. Neviete, co to moze byt a co s tym? (bez pouzitia strelnych a reznych zbrani :-) )
diky

lilotka

malé biele bodky? Tak to by pleseň byť nemala. Ja čo viem, pri plesni sa môže akurát urobiť jeden pupák.

ze_vraj_ja

no, ziadna vyrazka tam nie je. Akurat predkozka je zvnutra citlivejsia a mozno troska ocervenana, ale ziadne vyrazky ani nic.

lilotka

U nás v rodine mala jedna pleseň a doktorka jej to normálne predpísala a v pohode. Pomohlo. A tiež aj jej mužovi. Takže to tiež vyskúšali na intímnych miestach a fajn.

Gerda7

canesten nie....tí co ho oskusali na intymne partie vedia preco nie..tak radsej xod k lekarovi nex on najde vhodny prostriedok na odstranenie problemu..

lilotka

Nenašiel si si tam aj vyrážku? To môže byť pleseň. Choď s tým k doktorovi. Ak je to pleseň, pomôže aj canesten, ale to by si musel vedieť, že to tá pleseň naozaj je. A musela by to mať aj tvoja priateľka.