ovulačné testy

mimi.a

mne robila lekárka aj vyšetrenie hormónov a bolo to v poriadku... HAK som brala aj pred prvým otehotnením a dva mesiace po vysadení som otehotnela. Teraz sa síce nejak nedarí ale aj tá snaha je viac ako príjemná:))) Takže zatiaľ sa usilovne snažíme.

zdenka2

mimi, dakujem za tvoju skúsenosť, priznám sa že mi sa ideme snažiť o prvé, práve som dobrala antikoncepciu tak sa do toho pustime. verím, že sa Vám to podarí, ak máš aj všetky výsledky v poriadku, naozaj je niekedy dobré nechať to na prírodu. možno aj my tak dopadneme, že sa budeme snažiť a nič z toho - v tom prípade to naozaj nechám tak a uvidíme časom. držím ti palce, nech sa Vám zadarí a nech máte aj vy aj my krásny vianočný darček :)

mači33

ahoj mimi...mám kolegynku so štvorročným synčekom...niečo vyše roka sa pokúšajú o druhý prírastok...najprv si merala teplotu, potom skúšala ovulačné testy /vždy jej vyšlo, že nemá ovuláciu/...nakoniec jej robili vyšetrenia z krvi a prišli na to, že má tak rozhádzané hormóny, že je chodiacou antikoncepciou...berie lieky a dúfa, že sa znormalizuje.

mimi.a

snažíme... rok a zatiaľ nič. Ja už mám 10 ročného syna a vtedy som otehotnela hneď.. lenže teraz to nejde a nejde. Podľa lekárky mám všetky vyšetrenia, čo robila v poriadku, tak sme tomu zatiaľ nechali voľný priebeh. Ale ak sa nám do roka nepodarí, tak sa asi začneme tomu venovať intenzívnejšie.

mimi.a

nooo... kupila som si raz jeden "cikací" ale to mi prišlo dosť dať cca 100 sk za kus, keď si ich máš robiť denne, mám doma aj ladyQ.. tak bud nemám ovuláciu alebo som slepá... alebo blbá a neviem ho použiť...