jedna otazka pre baby!!!!!!!

Príspevok v téme: jedna otazka pre baby!!!!!!!
lukas159

ahojte baby chcem vam dat maly
''test'' , aby som vlastne zistil co je pre vas prvorade, prosim vyberte len jednu odpoved

Takze akeho by ste chceli muza do smrti:

Muz č.1 :
Romanticky
Tichy(menej spolocensky)
Pekny(krasne oci, telo....)
Zly v sexe

Muz č.2 :
Bez zmyslu pre romantiku
Spolocensky
Nepekny(...)
Dobry v sexe

Muz č.3 :
Ziarlivy
Kamaradsky
Jedine oci s jeho tvarou su pekne
Priemerny v sexe

dakujem

maja 80

Ako tak pozeram na tie moznosti tak som aj celkom rada ze ten moj nieje ani jeden s tychto extremov. Ma z kazdeho trosku. Je romanticky, pre mna je aj pekny (to je relativne),spolocensky, super v sexe a je to okrem toho moj naj kamarat. Toto je ideal :o)

1bambulka14

Ten môj vie byť aj niekedy romanticky, je spoločensky a kamaratsky, pre mna je príťažlivy, (úsmev a oči má krásne), telo ma tak akurat priemerne, je športovec, čiže by ho aj mal mať take ake ma. A v sexe je dokonalý ;-)))

sunnysweetie

tazka otazka :)))
1.neviem ci by som chcela romantickeho chalana,s ktorym by som len sedela doma..a co by sme robili,keby bol zly v sexe???

2.v kazdom je stipka romantika..aj ja som si myslela,ze ten moj nie je romanticky..a konecne sa prejavil..no,ale bol by spolocensky a dobry v sexe,aj ked nie nejaky playboy..

3. ziariveho nie..ale troska ziarlit by mohol :) priatelsky,keby mal pekne oci a tvar a vedel by ma aj uspokojit,tak by mohol byt aj ten :O)

blablabla

asi 1..... možno je zlý v sexe, ale všetko sa dá napraviť, pokiaľ má chlap trpezlivú, nenáročnú a skúsenú partnerku. Teda ja by som si ho určite vycvičila na svoj obraz.

kika444

Ja by som si vybrala xlapca s kt. by som si mala co povedat .A aby nebol tupy . Uz nikdy viac peknu babiku ,lebo mam skusenosti , ze su tupy ! Ten co je ambiciozny ,a cielavedomy. Pri takomto sa dievca citi ako keby v ochrane , bezpecne .To je dolezite .