prirodna dekorativna kozmetika

Príspevok v téme: prirodna dekorativna kozmetika
Grankova

viete kde sa da nieco taketo zohnat alebo poznate nejake znacky? v poslednom case ked si vecer odlicujem oci tak rano ich mam napuchnute a zvnutra cervene, vyzera to ako nejaka alergicka reakcia a este sa na tvari trosku supem ale zase ked si dam krem tak ostatne dni uz mam plet mastnu, je to cele divne:-/

Karolinka1

jej super, ´dakujem, nabho som uplne zabusla :-) aj ke´d som tam kedysi nakupovala často, ked v obchodoch toho moc nebolo :-)

bianca.pp

ja osobne nakupujem velmi rada cez internet, znacky ktore nepoznam a napr. v drogerke ani nie su :-) a ze ich je vela!! parfums .sk/kozmetika/dekorativna-kozmetika/

meli

Ja si objednavam cez internet je to trochu tažke lebo nevidiš poriadne odtiene ale zatial čo som si objednala bolo všetko super. Neviem zatial o konkretnom obchode.Dobru prirodnu špiralu a tiene dostať vNitre v malom TESKU.

meli

Ja si veškeru kozmetiku kupujem len prirodnu nemienim si na seba patlať nejaku chemiu z ropy.Len dekorativnej by mohol byť lepši vyber.Ale stou LAVEROU mam dobre skusenosti ,mam z nej všetko len s MAKE-UPOM som neni spokojna mam pehy a mne slabo kryje . Ostatne veci su fajn .Je ešte aj v čechach - nagugluj Dr.Hauschka.