ROZCHOD

Príspevok v téme: ROZCHOD
vitamins

s priatelkou sme sa vcera rozisli uz asi X krat. Teraz pre zmenu koli jej meninam. Bolo mi doobeda zle a nebol som s nom. Isiel som jej kupit darcek a ze vecer jej ho dam,ale ona si mysli,ze som ju oklamal a nic mi nebolo. Nechce ma ani vidiet,nezdviha mi telefon,nereaguje na sms..... Vraj za vsetko mozem ja,ale ona trpi maniodepresiou a vidi vzdz chybu vo mne.Neviem co mam robit. Mam ju nehat tak a prejde ju to. MOOOOOC mi na nej zalezi a nechcem ju stratit.

katty1

dnes som dočítala perfektnú knihu, bola o troch sestrách, ktoré kedysi opustil ich otec a každá sa s týmto osudom vyrovnávala inak, jedna brala drogy, bola to depresívna maniačka ako sama o sebe hovorila so zvýšenou hladinou testosteronu posadnutá sexom, druhá sa stránila chlapov typická feministka a kariéristka s IQ 155, tretia bola rodinný typ, gazdinka, ale ani jedna z nich nebola šťastná, odchod usmievavého otca ich všetky zasiahol, kariéristka ostala na antidepresívach Prozac a gazdinka na všetkým utlmujúcich liekoch aké boli na trhu, s tým, že nešlo priamo o antidepresíva, no a depresívna maniačka hľadala všade, drogy sex alkohol; každá z nich v duchu túžila nežiť; zaujalo ma však, že v jednom momente, keď len sama náhoda rozhodla, že manička ostane pri živote, ďakovala za život, nový začiatok
PONAUČENIE PRE MANIKOV: je to fuk, či to človek má, alebo nie, teda práve tento problém, to najdôležitešie je, že žijeme a nejako s tým zase zatočíme:)

j__a :(

pomoztwe mi neikto mam sa dat s chalanom ete raz dokopy...??prosim ak sa obidvaja moc moc lubime len sa bojim toho ci to je spravne

ihoe

Tak, ak si sa Ty s nim rozisla, je len na Tebe, aby si za nim zasla a ospravedlnila sa. A priznala, ze si urobila chybu. A je len na nom, ci tvoje ospravedlnenie prijme. Ak Ta mal rad, tak urcite ano.

smejo 33

ahojte,prosim vas poradte mi. Rozisla som sa s priatelom za uplnu blbost,je to asi dva tyzdne a on sa mi vobec neozval. ja by som mu najradsej zavolala,ale neviem. Ved ja som bola ta zla a ja som vyvolala hadku. Co mam robit?

vitamins

ahoj KATTY,SHAKTI,LILITH,ROBo,PEHANA...
Pehana ako pokacujes? Uz je lepsie?
Katty obcas sem este nakuknem aby som Ti dal vediet ako pokracujeme. Zatial je vsetko dobre,vcera sme boli cely den spolu a skoro celu noc sme sa rozpravali aj o tej hnusnej chorobe.
majte sa pekne a prajem Vam pekny vikend.

vitamins

ahoj katuska,uz je vsetko v poriadku. nehal som ju tak ked mala tie manie a za par hodin mi zavolala ako by sa nic nestalo a zrazu bolo zase vsetko ok. A Ty ako? Katty prosim Ta co Ti povedal lekar ked si bola na kontrole,ako dlho musis papat lieciky?