menzes-tak dlho??!!!

Príspevok v téme: menzes-tak dlho??!!!
lusijka

baby poradte....1.9 som dostala menzes, ktory sa mi skoncil 6.9 co je normalne. No co ma strasi je to, ze 9.9 som znova zacala krvacat. Ale len tak trosku, no mam to este aj teraz. Davam si len intimku. Vyzera to skor ako take spinenie uz na konci menstruacie. Ja nechapem..preco to tak mam.. Raz pred asi piatimi rokmi som mala dlho menstruaciu..skoro 2 tyzdne, ale taku normalnu bez prestavky, tak som sla na gyndu, sestricka mi vpichla injekciu a prestalo. No teraz je to ine. Stalo sa vam to niekedy?

RNG

Na upravu hormonov som spomenul viackrat na fore prirodzene doplnky vyzivy(potravinove doplnky):
Mexicky yam,senovku grecku(fenugreek),olej z pupalky ci boraka, damianu ...
Vacsine to pomoze upravit si hormony prirodzene a odstrani z nich sposobene problemy(nepravidelnost, bolestivost,naberanie vahy, problemy v prechode atd)

lusijka

ja mam cyklus dlhy 31 dni...teda vacsinou ho dostavam v ten isty den v mesiaci, +/- 1 den. Ale teraz som nechapala,ze som po 3 dni od skoncenie menstuacie znovu trochu krvacala asi 2 dni, potom to uz bolo take slabe a hnede no a uz to nemam. Nezmenila som prostredie, ani som neschudla..mozno su to fakt len hormony...dakujem baby

panika

aky dlhy mas cyklus ? ak mas menej ako 28 dni, mohlo to byt ovulacne krvacanie (vyskytuje sa cca v strede cyklu-teda presnejsie, moze sa vyskytnut)

peťa

posun menstruacie moze sposobit hocico - zmena klimy, hormony, stres a napatie, nadmerne schudnutie.. Ja som mala podobny problem, ked som sa vratila zo zahranicia, kramy mi meskali vyse 50 dni, uz som mala ist na gyndu, ale nakoniec mi prisli.

lusijka

no ja by som k nemu uz davno sla, keby som bola na SK. Inak k nemu som sa uz nachodila az az, kvoli opakovanym vytokom...ja neviem....taky mam pocit v podbrusku ako pred menzesom, teraz zo mna nevyteka krv, ale take hnede...mozno su to hormony a mozno nieco horsie...ja neviem

matka

Nedostala som menstruáciu už vyše 2 mesiacov, tehotná nie som...môže to byt v norme ešte, viem že by som mala ist k lekárovi, len sa strašne bojím..

luisa

povedala by som ze je to hormonalne,a le zajdi za gynekologom, ja som mala nieco podobne,kvoli rozhadzanym hormonom