čierna diera

Príspevok v téme: čierna diera
carrie

Písem sem pretože na svete už niet jedineho človeka ktory by ma podržal.Mam 27rokov,a z prveho manželstva 5ročneho krasneho chlapčeka.Nasla som si priatela a otehotnela som znova.Najprv som bola stastna ale reakcie okolia ma šokovali.Moj priatel to berie ako samozrejmost,nezda sa mi že by sa nejak extra tesil.Kto mi ale robi peklo zo života su moji rodičia.Moja matka mi je sefka este aj v praci a dava mi pocitovat aky velky hriech som spachala že som otehotnela.Denne mi opisuje kolko poškodenych deti sa rodi.V praci ma doslova sekiruje.Predtym taka nebola.Zlosti sa aj za to že rano zvraciam,že mi je nevolno....Skončila som u psychologa na antidepresivach.Som nestastna a unavena.Unavena zo života.Som v 2mesiaci ako to vydržim do konca?Citim sa ako v čiernej diere z ktorej niet uniku,akoby som každemu ubližila.Akoby som každemu tym tehotenstvom len ubližovala.....je mi nanič.

frontman

podrzat by ta mal hlavne partner.
ak by to spravil, tak si podla mna v pohode.
tak to skus poriesit s nim, vie vobec o tom, v akom si rozpolozeni?
a nikomu tehotenstvom neublizujes, ak k tebe takto pristupuju, tak ublizuju oni tebe.
a to nie je tvoja chyba, ale ich.
ty vies co robis a co mas robit, urcite lepsie ako oni.
drzim palce:)

SHAKTI

za mile slovo a ani lasku nedakuj!
Musis sa naucit nezaoberat sa ludskou zlobou,je jej na svete strasne vela.. mozno nikdy nepochopim preco su ludia takí zlí.. Nesmies si to zlo k sebe pripustit!
Mam kamaratku,s podobnym osudom ako ty..
vybrala si priatela s ktorym nik nesuhlasil,vsetci komplet do jedneho sa jej otocili chrbtom,rodina,znamy,priatelia..okrem mna..otehotnela a tiez jej ich reci velmi ublizovali...no po mojom intenzivnom hucani do nej pochopila,ze to musi jednoducho prestat vnimat..
nakoniec to skoncilo tak..ako som jej vzdy hovorila..to malicke vyriesilo vsetky problemi,ti ludia proste sami pochopili..no nie vzdy to tak konci..
Mas svoje deti,ktore ta potrebuju,ktore musis chranit pred vsetkym a vsetkymi!
Sustred sa na ne,na ich stastie! Musis byt v pohode,nezaoberat sa zlom,rastie v tebe novy zivot..a vnima vsetko to co citis..ked niet inej moznosti,jednoducho to zlo vypusti,prestan vnimat...
mozno ich to samich prestane bavit,ked uvidia,ze si silna a nemozu ti ublizit!!

SHAKTI

carrie nemas to jednoduche..hlavne sa necit vinna,odporucam ti nosit pri stretnuti s tvojou mamou na sebe cosi cervene,moze byt aj spodne pradlo a malym detom sa ma hned po narodeni uviazat na lavu rucku cervena snurocka alebo stuzka..je to na ochranu..
bohuzial nevyriesis to,nemozes s tym nic spravit,preto si to tak nepripustaj,ublizuje to nie iba tebe ale aj tomu malickemu.
Dieta nie je hriech!ale dar!!
odporucam ti tie matkine reci nepocuvat,preco sa tak mucis?? nepocuvaj ju,jednoducho ked o tom zacne,odit,jasne jej naznac,ze teba to nezaujima..
zivot neni lahky,ale ty musis mysliet predovsetkym na svoje deti..je vela ludi co nam ublizuju,mnohi aj zamerne,preco to robia? to je jedno,ver,ze sa im to vzdy vrati..
Tes sa na svoje babo..rozumies?